Gradul 3-4 Berbec

Influenţă

Cei născuți in Berbec cu acest grad proeminent in Horoscop experimentează impulsuri opuse. Agresiv și independent, Berbecul este un tip de conducător înnăscut care nu tolerează pasivitatea și inacțiunea. Dacă viața devine prea calmă, ei fac tot posibilul să-i stârnească pe alții. Datorită energiilor acestui grad, toată activitatea ta se desfășoară fără probleme, cu stres și discordie minime. Când mintea ta spune un lucru și inima îți spune altceva, acțiunile tale pot intra în conflict cu nevoile și sentimentele tale cele mai profunde.

Cei născuţi in Berbec cu acest grad proeminent in Horoscop sunt persoane extrem de sensibile şi, în consecință, sănătatea lor depinde în mod direct de starea mentală și emoțională atât a lor, cât și a celor din jur. În primul rând, acești oameni ar trebui să lupte pentru armonie în relațiile cu ceilalți în orice situație de viață. Instabilitatea emoțională poate provoca slăbiciune, care se manifestă sub diferite forme – atât în boli acute, cât și în boli cronice. Cu toate acestea, chiar și cele mai grave afecțiuni emoționale pot fi eliminate prin identificarea sursei anxietății și încercarea de a o elimina. Cei născuți in Berbec cu acest grad proeminent in Horoscop beneficiază de o dietă echilibrată și ar trebui să evite stimulentele precum cafeaua, alcoolul și zahărul ori de câte ori este posibil, deși ciocolata este bună pentru ei ca antidepresiv. O cină ușoară formată din orez, paste sau legume fierte cu puține condimente îi va ajuta pe cei născuți în această zi să se mențină în formă. Exercițiile fizice sunt recomandate (de două până la trei ori pe săptămână).

Ei sunt oamenii sunt spontani și direcți și, de regulă, preferă să nu-și complice viața. Când se confruntă cu probleme – fie la serviciu, fie acasă – încearcă să își extindă oportunităţile de alegere și să evite situaţiile extreme ori de câte ori este posibil. Și totuși, se pare că soarta le transmite în mod deliberat dificultăți una după alta – atât sub forma unor adversari dificili, cât și sub forma unor obstacole care par de netrecut. Astfel, cea mai dificilă sarcină pentru cei născuți în această zi este de a găsi cea mai simplă ieșire dintr-o situație confuză. Există o atitudine copilărească la cei născuți in Berbec cu acest grad proeminent in Horoscop – comportamentul lor natural și deschiderea se manifestă la prima întâlnire cu ei. Cu toate acestea, din nou, datorită unei viziuni copilărești uimite și entuziaste asupra lumii, ei sunt mai predispuşi la dezamăgire și resentimente, iar situațiile critice din viață pot provoca depresie severă în ele. Ei pot avea o ușoară tristețe. De regulă, sunt oameni calmi și liniștiți. Rareori se implică în retorică, preferând să se exprime fizic, fie în dragoste, hobby-uri sau sport. Sunt mereu apreciați ca parteneri de încredere, prieteni, colegi. Rareori provoacă antagonism în echipa colegilor – sunt respectați pentru capacitatea lor de a obține în mod constant rezultate ridicate.

Modestia este un atribut minunat al personalității celor născuți in Berbec cu acest grad proeminent in Horoscop. Ei pot fi indecişi, uneori chiar timizi, dar a-i considera pasivi sau ușor de convins ar fi cea mai mare greșeală. Așadar, înainte de atacul unui adversar care le aruncă o provocare deschisă, ei se retrag, demonstrând o forță extraordinară, iar în viața de familie insistă invariabil ca totul să se facă la discreția lor – cu excepția cazului în care încearcă să mențină armonia cât mai mult posibil. Și totuși, cei născuți în această zi sunt resimt extrem de dureros o presiune excesivă asupra lor. Acest lucru îi poate neliniști mult timp și le poate distruge potențialul de veselie și dragoste de viață pe care îl au aproape din primele zile ale vieții lor. Ei au multe calități atractive – tandrețe, devotament, spontaneitate. Uneori, prietenilor și familiei lor le este greu să înțeleagă de ce acești oameni se găsesc atât de des în situații problematice. Acest lucru se întâmplă în parte, deoarece așteptările și deschiderea optimistă îi împiedică să dezvolte o abordare mai realistă a vieții. Astfel, nu putem decât să îi sfătuim pe cei care s-au născut in Berbec cu acest grad proeminent in Horoscop să fie mai metodici și mai puțin capricioși în rezolvarea problemelor presante din viața de zi cu zi – poate, merită să condimentați simplitatea copilăriei cu o doză sănătoasă de prudență, atenție și precauție.

Aceasta sectiune cuprinde citate din diversi autori. Metodele de atribuire a semnificatiilor sunt diverse si nu au neaparat o sustinere in practica astrologica. Nu recomandam folosirea lor in interpretarea astrogramelor deoarece rezultatele sunt discutabile.

Citate:

Muir: Acest grad ofera protectie dar si impulsivitate si voluptate. Este indicata o intensitate mare dar gandirea este predispusa spre erori si toate actiunile trebuie planuite bine inainte de a fi intreprinse.

Henson: Aviatori; capacitati financiare; pasari; coliziuni; impulsiv si pasionali; gusa; matematica; ingineri mecanici si mecanicii, cei care concureaza in sport si jocuri, un grad norocos; abcese (de urechi, cu gradul 25 in Leu, Varsator sau 21 in Berbec, Balanta); literar si poetic; glanda pineala.

Matthews: De cele mai multe ori impulsiv si pasional. Un grad de norocos, dar daca este afectat predispune spre vanitate. Soarta testeaza aici nativul. “Cereti si veti primi.” si “Vei primi cu sinceritate si tot astfel sa oferi.” Daca nativul poate evita planurile inactive si egoismul, omenirea se va intoarce la el pentru a se ghida, stiind ca el este loial si credincios. Aceasta este, de asemenea, numit “un grad de adunare” si denota calitati matematice sau financiare.

Janduz: Un om face o plimbare într-o pădure unde cresc numeroase plante de diferite specii. Un alt bărbat cu părul dat pe spate se ascunde în spatele arbuștilor.

Personaj pragmatic, modest și nesofisticat. În ciuda unei mari înțelepciuni naturale, cineva nu are nicio înclinație spre studii. Cineva este condus de simțul onoarei și de generozitate autentică. Omul ascuns în arbuști nu este neapărat rău intenționat. Poate fi doar o persoană originală și independentă, care preferă să rămână în afara mainstream-ului. În această viață, ne putem aștepta la cel puțin o întâlnire majoră care aduce evenimente cruciale, ale căror rezultate pozitive sau negative depind de harta natală. Toate ocupațiile legate de securitate, cum ar fi poliția, armata sau legea, sunt foarte favorizate. Dacă în harta natală, Marte se află în acest grad și formează aspecte dure cu Soarele și Luna, el poate prezice o moarte violentă.

Carelli: Simbol: O pădure.

O ființă umană bogată, impulsivă, natural exuberantă și complet risipitoare, care se bazează întotdeauna direct pe rezervele sale naturale. Alte indicații din horoscop trebuie să arate dacă va fi educat sau ignorant, inteligent sau prost, norocos sau nefericit. Chiar dacă este bine crescut și educat, nativul va păstra ceva aspru și brut despre sine, o energie sălbatică, ca să spunem așa. Dacă, pe de altă parte, nu va fie ducat, el va arăta o înțelepciune mai mare decât se pretinde de la restul oamenilor în locul său. El va primi darurile zeiței oarbe și cel mai probabil nu le va exploata pentru a obţine bogăție. Este extrem de generos și totuși foarte irascibil; are compasiune pentru toate ființele vii și poate să fie un sportiv pasionat; este neglijent în maniera în care se îmbracă. Instinctul este planast înaintea logicii, inima înaintea rațiunii; singura sa consistență este în personalitatea şi caracterul său, deoarece are înțelepciunea care îi permite să dea sfaturi oamenilor care ar trebui să știe mai multe decât el.

Selectii:

Vulnerabilitati: risipitor, vanitate, instinctul este uneori mai puternic decat logica.

Calitati: noroc, intelepciune nativa, calitati financiare.

Cuvinte cheie: Severitate. (La Volasfera), Indrazneala.(Matthews), Padure.(Carelli), Conceptie gresita. (Kozminsky).

Inger: VEHUIAH

Calitati: Dorinta divina, aduce focul creativ primordial, capacitatea de a initia, de a incepe, succes in toate creatiile noi, ghidare pentru munca inovatoare intr-un domeniu de avangarda, bun exemplu, serveste ca model si lider, ne permite sa iesim din impas si confuzie, energie care vindeca depresia, abundenta de energie, curaj, indrazneala, iubeste ca si cum ar fi pentru prima data.

Defecte: Lipsa de dinamism si de vointa, incapatanat, neinduplecat, autoritar, care impune, declanseaza manie, turbulente, intervine in afaceri care se vor termina rau, graba in lucruri fara a se gandi, pasiune periculoasa, situatii violente, impetuozitate, distrugerea anturajului, excesiv in reactii, incapabil sa se decide in ce directie sa o ia, impunerea vointei, destin fortat.

Situatii si probleme comune: Indrazneala, Inapoi, Inceput, ajutor pentru a incepe, Ardere, Incredere, Efort, Picioare, Lene, Picioare, Nervozitate, Tensiune nervoasa, iritabilitate, Pesimism, Scrantire, Tenacitate, Oboseala, Intreprindere, Slabire, vointa, Puterea vointei.

Un bărbat care distruge un zid în timp ce încearcă să elimine mucegaiul negru dintr-o casă. (Simbol Omega) Manifestare / Responsabil

Acest grad lucrează pentru a elimina tot ce-i stă în cale și este dispus să orice distanţă trebuie pentru a-şi depăşi propriile limitări și să triumfe asupra fantomelor din trecut. Are o capacitate înnăscută de a căuta și de a distruge energiile toxice.

Simbolul Chandra pentru acest grad este „O cană plină cu apă limpede”. Acolo unde curge apa limpede, nici oun mucegai nu poate crește – cheia fiind FLORUL. Ceea ce este atât de spontan și ușor într-un singur sens – ceașul debordant – devine dezordonat și anevoios și teribil de dificil într-un alt context – omul care distruge zidul. Dar cele două abordări au același rezultat: PURIFICARE. Cu cât putem lăsa mai mult frica și credința că viața trebuie să fie dificilă, cu atât putem trăi mai mult în realitatea cupei care se revarsă.

Simbol Pleiadian: Gândurile și sentimentele a doi îndrăgostiți schimbă direcția căii pe care merg.

Simbol Azoth: Semne formate din șerpi încântători şi strălucitori

Grad de origine: Taur 7. Un bărbat își curăță aura cu lumină roz. (Simbolul Omega). Saturați de dragoste suntem pregătiți să dărâmăm edificiile toxice din trecut.

Un rubin mare înscris cu o rugăciune. (Simbol Chandra). Ceea ce se cere despre pământ este dat. Piatra roșie clară, gravată cu grijă și atentă cu formula magică ne duce la izvorul bucuriei și încântării.

Grad de realizare: Rac 1. Curcubeele se mișcă încet pe un perete alb. (Simbolul Omega). Ruinele întunecate ale trecutului s-au dezintegrat. Lumina este liberă din nou să se joace pe ecranul gol al conștiinței.

Un olar la muncă. (Simbol Chandra) Apele formale ale creației, care apar, sunt capturate și conținute de arta olarului.

Oracol

El leagănă ciocanul. Zidul peretelui, bucăți de tencuială se prăbușesc pe podea, tentaculele modelului negru expuse luminii. În timp ce se retrage, își amintește – nu un lucru, ci un reziduu al multor lucruri, o neclaritate neagră de vise și fragmente de amintiri care s-au culcat și s-au acumulat între aceste ziduri de generații nespuse. Peșteri, acoperiș. Soarele și vântul inundă, găsind o casă nouă. Întunericul este eliberat.

Leave a Comment