Guvernatorul Casei X

Aceasta sectiune contine texte clasice care uneori pot fi extrem de fataliste si nu trebuie considerate ad litteram, lecturarea se face pe propria dvs raspundere.

Guvernatorul casei a X-a in casa I

Daca e bine aspectat: destinul favorizeaza dobandirea unei situatii sociale bune ce pare a se datora mai putin propriului merit, cat a norocului. Daca e rau aspectat: ajungerea la onoruri si demnitati se savarseste pe cai imorale, sau putin recomandabile. Cadere din situatie, datorita atitudinii proprii gresite.(Armand Constantinescu)

Daca guvernatorul este bine aspectat: Crestere continua. Daca este afectat: o viata cu truda si dificultati, in final de succes, venit in urma a ceea ce face nativul si nu a norocului. (Muchery 1927)

Autoritatea nativului asupra persoanelor obisnuite; va fi placut si onorat de oameni mari si va fi angajat in administratie sau birouri si alte afaceri importante ale regatului; va primi de asemenea onoruri si profit din slujba si profesia sa.(John Gadbury)

Negativ: subminarea prestigiului, narcisismul, încrederea excesivă, egoismul extrem, obstacolele în calea unei cariere.

Pozitiv: un singuratic, care realizează obiectivele originale ale vieții, capabil să folosească situațiile de viață în propriul său avantaj și să atragă în mod activ atenția asupra sa. Creștere constantă, putere vizibilă, farmecul magnetic al personalității, popularitate și mare prestigiu.

Tot ceea ce realizează o astfel de persoană în viață, trebuie să realizeze prin propriile eforturi. Uneori se poate baza pe alţii, dar, în cele din urmă, va trebui să depună multe eforturi pentru a-și satisface nevoile ego-ului. Acest lucru poate continua mult timp, realizarea sa va necesita multă muncă. O astfel de persoană poate fi în centrul atenției publice, nu-i place să acționeze din spatele perdelelor, mai degrabă, este un regizor sau producător popular. Adesea astfel de oameni devin politicieni sau actori celebri. Ei își depun toate eforturile pentru a reuși în carieră și pentru a obține cel mai bun rezultat posibil. Cu toate acestea, ar trebui să țină cont de faptul că egocentrismul excesiv va împiedica și mai mult dezvoltarea. Acestea se caracterizează prin calmul interior, inițiativa în serviciu și eficiența în relațiile personale. O carieră este dată fără mari dificultăți, dar cel mai valoros este ceea ce se realizează prin diligența personală.

Guvernatorul casei a X-a in casa a II-a

Daca e bine aspectat: profesiuni lucrative; succes social de pe urma banilor; dobandirea de bunuri se face prin intermediul slujbei. Daca e rau aspectat: aceleasi directii dar succesul nu se va arata. (Armand Constantinescu)

Ascensiune datorata meritului personal al nativului si in conexiune cu chestiuni guvernate de guvernatorul casei a II-a si de cel al casei a X-a. (Muchery 1927)

Multa onoare asupra nativului datorata bogatiilor (un lucru foarte frecvent intre barbati). Isi va creste averea datorita onoarei si practicarii profesiei sale.(John Gadbury)

Negativ: instinctul de prădare, dobândirea proprietății ca scop în sine, poate duce la pierderi materiale și distrugerea unei poziții bine stabilite. O pierdere de autoritate este posibilă din cauza lăcomiei excesive în absența unei baze în viață.

Pozitiv: are la dispoziție mijloace uriașe pentru a atinge obiective pragmatice, folosește resurse materiale și bani pentru a rezolva principalele probleme. Acționează cu o cantitate uriașă de putere și energie. Înaintează încet, dar în cele din urmă atinge o poziție financiară puternică, de neclintit și capătă proprietate și prestigiu.

Poate că o astfel de persoană va putea combina o carieră cu câștigarea existenței. Suma câștigurilor depinde de utilizarea energiei planetare. Principalul lucru este să înveți cum să folosești oportunitățile în beneficiul maxim pentru tine. Abilitățile și sistemele de valori joacă un rol important în alegerea unei profesii. Astfel de oameni se străduiesc întotdeauna să câștige foarte mult pentru a trăi în confort, neacordând prea multă atenție muncii în sine. Banii sunt foarte importanți pentru ei ca factor de încredere în sine. De-a lungul vieții, astfel de oameni au încercat să-și înțeleagă propriul psihic, motiv pentru care devin adesea victime ale drogurilor și alcoolului.

Guvernatorul casei a X-a in casa a III-a

Daca e bine aspectat: ocupatii in legatura cu inscrisurile, munca manuala, misitii, sau mici deplasari. Daca e rau aspectat: nereusite in profesiunile indicate de domeniul casei a III-a.(Armand Constantinescu)

Ajutor de la rude. O cariera profesionala. (Muchery 1927)

Nativul va avea putini frati si surori dar aceia pe care ii are sunt ornorabili si traiesc in mare stima; el va face multe calatorii scurte sau pe pamant si va obtine onoare si profit de pe urma lor.(John Gadbury)

Negativ: rudele manifestă rezistență pe drumul către obiectiv, o scădere a prestigiului este posibilă în călătoriile de afaceri și contactele superficiale cu persoane necunoscute.

Pozitiv: consolidarea prestigiului în contactele cu publicul, patronajul rudelor, călătorii de afaceri de succes, mișcarea către obiectiv se realizează cu sprijinul familiei. Astfel de oameni comunică bine cu publicul. Asimilarea și prelucrarea eficientă a informațiilor ajută la atingerea obiectivului.

Cariera este asociată cu comunicarea cu oamenii, pentru că o astfel de persoană are o profundă nevoie de auto-exprimare. Acest lucru se aplică nu numai actorilor care își pun gândurile și sentimentele în imaginile pe care le creează, ci și tuturor celor care doresc sau trebuie să își comunice în mod eficient gândurile altora în activitățile lor profesionale. O carieră poate depinde semnificativ de o rudă sau poate fi legată de ocupația sa. Munca profesională se efectuează numai cu un număr suficient de călătorii apropiate. Adesea, astfel de oameni devin agenți de vânzări sau de publicitate, uneori modele sau curieri.

Guvernatorul casei a X-a in casa a IV-a

Daca e bine aspectat: tendinta de a imbratisa profesiunea tatalui sau a mamei (dupa cum horoscopul este masculin, sau feminin); aptitudini pentru arhitectura si in general pentru constructii. Profesiune in legatura cu speculatiile imobiliare; reusita tarzie, in cariera aleasa. Daca e rau aspectat: greutati in posibilitatile enuntate mai sus.(Armand Constantinescu)

Cresterea patrimoniului. Posibilitatea de castig din exploatarea proprietatilor imobiliare. (Muchery 1927)

Nativul va achizitiona onoare si va fi preferat fiind admis in negocierile sau sa se ocupe de afacerile Regelui sau Regatului. Iar binele sau va rasari din terenuri, case sau cladiri, castele sau alte proprietati, rauri.(John Gadbury)

Negativ: obstacole în calea dezvoltării acasă, dușmani în mediul imediat, incapacitate de a ieși dintr-un cerc îngust de cunoștințe într-un spațiu larg deschis. Obstacole la practica ezoterică.

Pozitiv: consolidarea autorității și prestigiului acasă, angajarea în psihologie, ezoterism, istorie și arheologie.

Adesea, astfel de oameni devin scriitori, ei fac efectiv orice lucrare care poate fi dusă acasă. Adesea, cariera unor astfel de oameni este asociată cu administrarea imobiliară și funciară, cu agricultura sau geologia. Adesea, astfel de oameni lucrează cu părinții lor sau continuă afacerea pe care au început-o. Într-o carieră, dragostea sau datoria față de patrie trebuie să se manifeste.

Guvernatorul casei a X-a in casa a V-a

Daca e bine aspectat: profesiune in legatura cu teatrul, pedagogia sau misiunile diplomatice; daca instinctul propriu al casei a V-a se deplaseaza pe planul material: izbanda in speculatiile banesti facute cu ocazia exercitarii profesiunii; copiii nativului sunt foarte norocosi. Daca e rau aspectat: profesiuni echivoce; de cele mai multe ori, indica pe vanzatoarele de placeri sau pe favorizatorii la desfrau.(Armand Constantinescu)

Ajutor de la copii care vor avea succes in viata. Daca guvernatorii caselor a V-a si a X-a sunt Jupiter si Venus sau Soarele si Luna, castig din speculatii. (Muchery 1927)

Copiii nativului pot fi soldati, pot fi bolnaviciosi sau infirmi dar nativul va fi onorat prin ei.(John Gadbury)

Negativ: disiparea forțelor creative, pierderea timpului și a energiei pentru divertisment și plăcere, multe dezamăgiri, incapacitatea de a compensa timpul pierdut. Obstacole în calea dezvăluirii creative din partea celor dragi, poftă de dragoste necugetată și jocuri fără scop.

Pozitiv: indică o natură creativă, vibrantă și iubitoare de libertate, promovează divulgarea talentelor și utilizarea creativă a oportunităților de creștere. În activitățile sale, o persoană este eliberată și independentă, nu vrea să-și asculte superiorii, nu se grăbește să se lege de reglementări și de îndrumări de birou. El este un exemplu excelent pentru propriii săi copii, care își dezvoltă de bună voie afacerea.

Aspect promovează o carieră în teatru și film. Creativitatea este dezvăluită cu succes în cursul dezvoltării carierei. O persoană în sine nu poate atinge faima, dar copiii săi o vor face pentru el, pe care îi va ajuta activ în avansarea în carieră. Aspectul se găsește adesea la mamele actorilor.

Guvernatorul casei a X-a in casa a VI-a

Daca e bine aspectat: in cea mai fericita ipoteza, profesiunea se exercita in legatura cu ideea de alinare a suferintelor (in principal, medicina). Daca e rau aspectat: cariera fara relief si adeseori compromisa de boli; clientela de proasta calitate. Complex de inferioritate in exercitiul functiei. (Armand Constantinescu)

Pozitie riscata datorita sanatatii. (Muchery 1927)

In general arata saracie pentru nativ dar va avea stima prin cei din familia sa sau din locurile unde traieste daca este bine aspectat si va avea multe daruri.(John Gadbury)

Negativ: copleșit de muncă și simțul datoriei. Senzație de „mâini legate” constante, incapacitate de a avansa în poziții majore, lipsă cronică de odihnă, limitare în planuri și aspirații. Încercări constante, lipsa ambiției și tendința spre servilitate.

Pozitiv: capacitatea de a se deplasa încet spre obiectiv, limitându-și cu răbdare propriile ambiții. O astfel de persoană este foarte strategică, dar este capabilă să manevreze din motive tactice, datorită cărora se ridică constant din etapă cu etapă („Cu cât te duci mai liniștit, cu atât vei fi mai departe”). Bun pentru chimiști, medici, tehnologi și lucrători manuali.

Principala meserie devine întotdeauna ocupația profesională principală a vieții. O astfel de persoană poate câștiga mai întâi niște bani, de exemplu, ca contabil care ține evidența chiriei, iar după cursurile și examenele corespunzătoare poate deveni un finanțator de înaltă clasă. Acești oameni sunt foarte muncitori și eficienți, nu se opresc niciodată la ceea ce au realizat, dar se ridică încet, încercând să obțină un punct de sprijin la orice nivel nou atins. Aceștia sunt adesea implicați în alimentație, menținerea igienei sau lucrul în sistemul de sănătate. Uneori, acești oameni nu urmează o carieră, ci trăiesc oferind ajutor altora. Sunt foarte responsabili, îngrijitori și primitori.

Guvernatorul casei a X-a in casa a VII-a

Daca e bine aspectat: casatorie avantajoasa sau onorifica; succes social pentru consort sau asociat. Daca e rau aspectat: cariera este compromisa de procese sau de dusmaniile fatise. (Armand Constantinescu)

Casitguri din afacere. Parteneriat profitabil. O casatorie bogata. (Muchery 1927)

Va fi onorat printre persoane eminente datoriat unui act remarcabil; denota de asemenea o sotie bogata si nobila datorita careia va fi onorat si stimat.(John Gadbury)

Negativ: obstacole în carieră de către autorități, expulzarea dintr-un loc de muncă permanent cu scandal. Se vede mult în viața unor astfel de oameni și este discutat activ de alții. Secretele lor sunt întotdeauna dezvăluite, iar laturile ascunse ale vieții sunt expuse. Căsătoria poate împiedica atingerea unui scop și a unei cariere, deoarece este însoțită de conflicte, scandaluri și procese.

Pozitiv: pentru a realiza ce vrei, ai nevoie de contacte constante cu oamenii, de lucru cu publicul și de conectare cu publicul. Acești oameni sunt foarte populari și trăiesc la vedere (actori, avocați, politicieni). Ei dau totul altora și acceptă recunoștința oamenilor care vin spre ei. O relație armonioasă cu un partener de viață este propice realizării profesionale.

Cariera are un caracter social pronunțat sau este determinată de o relație strânsă cu un partener. Un partener de viață joacă un rol semnificativ într-o carieră. Munca este asociată cu contacte constante cu diverse persoane care ulterior se dovedesc a fi colegi sau însoțitori și ajută foarte mult la promovare.

Guvernatorul casei a X-a in casa a VIII-a

Daca e bine aspectat: pierderea frecventa a carierei din cauza nativului, sau printr-un deces; arata uneori pe antreprenorii de pompe funebre. Pentru femei: pericol de moarte la nastere. in cel mai bun caz: moarte onorabila, sau celebritate postuma. (Armand Constantinescu)

Imbunatatire a pozitiei prin sot/sotie sau influentele lui/ei. Mostenire sau cadouri. O moarte rapida sau violenta daca Marte ocupa casa a X-a. (Muchery 1927)

Mult castig al Nativului datorita persoanelor decedate sau mostenirilor; si din aceasta cauza va primi si multa onoare. Cateodata mama nativului va fi in mare pericol de a pieri datorita unei sarcini.(John Gadbury)

Negativ: obstacole și pericole serioase în calea atingerii obiectivului, lovituri neîncetate în punctele slabe și dureroase, incapacitatea de a obține o poziție înaltă din cauza loviturilor destinului. Succesul îți alunecă printre degete.

Pozitiv: Realizarea obiectivului se realizează prin îndrăzneală și abilitatea de a-și asuma riscuri în situații periculoase. Există o tendință de a merge mai departe în condiții extreme și rezolvarea îndrăzneață a problemelor. Aspectul se regăsește în rândul iubitorilor de risc în atingerea unui obiectiv, precum și în rândul psihologilor.

O astfel de persoană se bucură de sprijinul partenerilor și al publicului, mai ales dacă activitățile sale sunt de natură publică. Situația este favorabilă pentru cei care au nevoie de sprijinul publicului larg și al societății în ansamblu. Dramaturgul primește asistență financiară, actorul câștigă favoarea producătorului, iar politicianul primește bani pentru campanie și adunare de voturi. O mare parte dintr-o carieră depinde de sexualitatea înnăscută a unei astfel de persoane. Deseori nu trebuie să-și câștige existența, își poate dedica existența activităților umanitare, iar banii partenerului vor fi suficienți pentru doi. Un partener de viață poate lăsa o avere considerabilă după moarte, ceea ce îi va permite să ocupe o poziție înaltă în societate.

Guvernatorul casei a X-a in casa a IX-a

Daca e bine aspectat: viitor bun in slujba preoteasca, sau in misiuni indepartate; cariera departe de locul natal. Daca e rau aspectat: nereusite in domeniile pomenite. (Armand Constantinescu)

Afacere intr-o tara straina sau cu tsraini. O pozitie proeminenta. (Muchery 1927)

Nativul va avea tendinta sa faca calatorii lungi, voiaje pe mare si va avea parte de oanoare si respect datorita stiintelor, intreprinderilor ecleziaste; va avea o viata corecta si onesta si tot asa vor fi si conversatiile sale; de asemenea o constiinta buna si isi poate sfarsi zilele intr-o tara straina.(John Gadbury)

Negativ: dificultăți de realizare departe de casă, călătoriile lungi și conexiunile la distanță împiedică o carieră, poate că nu au propria lor casă.

Pozitiv: Aspectul este bun pentru un lider, un educator și o persoană religioasă. Este posibil să atingi obiectivul departe de locul de reședință. O carieră bună într-un domeniu diferit. Posibilitatea extinderii influenței. Îi inspiră activ pe alți oameni, în urma cărora preferă să se concentreze asupra opiniilor și credințelor sale.

Nevoile interioare ale ego-ului unei astfel de persoane se extind la înțelegerea sa asupra vieții. Oriunde lucrează, nu este înclinat să facă compromisuri atunci când vine vorba de idei și idealuri. Poate deveni un misionar care duce o viață interesantă, dar spartană. Dacă este necesar, el poate convinge pe oricine de corectitudinea opiniilor sale. Călătoria este un subiect important în viața unei astfel de persoane și, prin urmare, caută să aleagă o carieră legată de aceasta, de exemplu, serviciul într-o agenție de turism. Cariera militară și viața legate de aviație nu sunt excluse. Acest aspect se găsește adesea în graficele mentorilor de toate nivelurile, de la profesori universitari la lideri de cursuri private. Adesea, o astfel de persoană își poate continua cariera într-un domeniu cu care s-a ocupat anterior și poate obține un anumit succes în acesta. Aspectul favorizează munca de publicare.

Guvernatorul casei a X-a in casa a X-a

Daca e bine aspectat: stapanul casei a X-a intr-a X-a consolideaza domeniul casei, in sensul bun, daca vom avea o planeta buna si bine aspectata, si in sensul rau, daca planeta va fi rea sau rau aspectata. De observat ca oricat de dignifiata, sau de bine aspectata ar fi o planeta rea din fire (Saturn, Marte sau Uranus), situatia sociala va fi plina de cumpene, care se vor vadi fie in mentinerea posturilor, fie in dobandirea lor. (Armand Constantinescu)

Daca guvernatorul casei a X-a este un benefic semnifica o accensiune rapida in care norocul este un factor important dar pozitia poate fi ruinata de aspectele cu malefici. Daca guvernatorul este Marte, progresul va fii lent, va fi obtinut de catre nativ prin fortele sale proprii si permanent. Daca Saturn este guvernatorul, procesul va fi incet dar in mod corespunzator mai stabil. (Muchery 1927)

Onoruri si demnitati superlative, munca in birorui si administrare; daca nativul va fi sarac la nastere si lipsit de stima in timp va castiga multa onoare datorita printilor si persoanelor mari.(John Gadbury)

Negativ: o luptă constantă împotriva conservatorismului, incapacitatea de a ieși la vârf, separarea de casă și tradiții, conflicte cu părinții și o rupere dureroasă de strămoși.

Pozitiv: conștientizarea timpurie a obiectivului și a capacității de a realiza o sinteză a mijloacelor și a realizărilor dorite. Un muncitor neobosit, care se străduiește să obțină o independență absolută în atingerea scopului său. Nu este afectat de factori străini, este dificil să-l induci în eroare cu ceva, acționează competent, clar și intenționat.

Toată viața, o astfel de persoană este angajată să demonstreze pentru sine și pentru ceilalți că reprezintă ceva și că se poate conta pe ea. Încearcă să demonstreze că, dacă vrea ceva și chiar are nevoie de acel lucru, cu siguranță va reuși. Este important ca această dorință să provină din nevoile interioare asociate vieții sale și care îl fac diferit de toți ceilalți. Este posibil ca o carieră să se dezvolte datorită sfaturilor părinților și ajutorul acestora. Poate fi un copil care urmează urmele părinților profesioniști, moștenind o afacere de familie. Adesea, o astfel de persoană este ocupată să demonstreze părinților că poate reuși fără ei. Este posibil divorțul părinților, în care custodia este încredințată mamei, iar fiul încearcă să-i demonstreze că îi pasă de familie mai mult decât tatălui său.

Guvernatorul casei a X-a in casa a XI-a

Daca e bine aspectat: situatia sociala in legatura cu activitatea parlamentara, sau cu societatile comerciale. Sprijin in cariera datorat prietenilor, ori protectorilor. Daca e rau aspectat: frecventarile echivoce tind sa pericliteze cariera; succes dubios in profesiunile mentionate mai sus. (Armand Constantinescu)

Noroc prin parteneriat. Ajutor de la prieteni. (Muchery 1927)

Il inzestreaza pe nativ cu multi prieteni puternici si eminenti si binefacatori; va fi de asemenea si onorat de ei. Va lasa mostenire copiilor sai bogatiri si ereditate; va aduna bogatii de la printi si toate celelalte lucruri la care va spera.(John Gadbury)

Negativ: distrugerea planurilor și proiectelor, infidelitatea prietenilor, inadecvarea mediului.

Pozitiv: datorită utilizării abile a factorului de surpriză, o astfel de persoană își întărește cariera, transformând în avantajul său tot ceea ce este de neînțeles pentru ceilalți. El ajunge la putere într-un mod neașteptat și ciudat. Un aventurier excentric care folosește cu pricepere patronajul. Un lider informal care atrage cu pricepere prietenia și legăturile colective pentru a-și rezolva problemele. Planuri și proiecte pe termen lung, uneori înainte de timp.

Cariera și statutul social sunt orientate către grup, echipă și organizație și în mod substanțial dependente de acestea. Deseori numele acestor persoane nu părăsesc paginile ziarului în legătură cu problemele sociale. Ei își creează cariera prin apartenența la o anumită organizație. Ei preferă să lucreze în sisteme stabilite, în special în agențiile guvernamentale, pot fi incluși în munca comună a unui grup de oameni, de exemplu, într-un sindicat. Prietenii și cunoștințele joacă un rol imens în viața profesională. O astfel de persoană lucrează cu unul dintre ei sau se bucură de sprijinul lor. Acești oameni au un aspect plăcut și un caracter deschis. Au mulți prieteni și cunoscuți faţă de care fac o impresie puternică cu performanța lor energică.

Guvernatorul casei a X-a in casa a XII-a

In cel mai bun caz, va acorda o cariera in legatura cu activitate secreta (in politie, spionaj, etc.). in celelalte cazuri: ocupatie obscura, ingreunata de dusmani ascunsi, ale caror manevre il duc direct la inchisoare. (Armand Constantinescu)

Daca nu este afectat, semnifica dificultate in stabilirea unei pozitii. Guvernatorul casei a X-a slabit si afectat in casa a XII-a intodeauna aduce ruinare si pierderea creditului. (Muchery 1927)

Pierderi, impedimente si nenoroc din partea printilor sau alte persoane marete, deceptii si tradare si oprimare din partea inamicilor sai privati; pericol de a fi imprizonierat prin mijloacele dusmanilor sai dar in final va fi onorat si respectat de ei.(John Gadbury)

Negativ: obstacole secrete în calea atingerii obiectivului, intrigi ale dușmanilor secreți, luptă neîncetat cu adversarii reali și imaginați. Trebuie să lupți în mod constant cu o masă de lucruri mici, tot timpul ceva interferează și împiedică, ca și când ar submina puterea.

Pozitiv: Lider informal secret care exercită cu succes puterea ascunsă. Este cunoscut în secret în cercuri restrânse și știe să-i gestioneze pe mulți din culise. Un lider marcat de influența magiei, misticismului și a ocultismului. O parte semnificativă a activității profesionale are loc, ca să zicem, în culise și rămâne în afara sferei de atenție a multor oameni (regizori, producători, proprietari de afaceri de spectacol). Sunt posibile ocupații de medicină, pedagogie, nu este exclusă munca de securitate într-o închisoare sau într-un spital de boli mintale. Aspectul este tipic pentru scriitori, deoarece majoritatea lucrează în singurătate, în spatele ușilor închise.

O astfel de persoană nu acționează niciodată direct, ci influențează din spatele celui care are putere externă. El dă sfaturi și formulează soluții, dar este rar văzut în prim-plan. Acești oameni duc o viață modestă și retrasă, poate chiar conspirativă, dacă sunt agenți ai serviciilor secrete. Cu utilizarea corectă a energiilor, o astfel de persoană reușește mai devreme sau mai târziu să exploreze adevăratele nevoi ale propriului ego.

Leave a Comment