Horoscop Balanta 2021

Caracteristici generale ale anului

În acest an relaţiile cu ceilalţi sunt deosebit de importante şi reprezintă oportunităţi de dezvoltare şi de a câştiga experienţă. Veţi obţine mai uşor susţinerea şi ajutorul altora deoarece sunteţi percepuţi ca fiind de încredere şi în acelaşi timp deschişi şi plăcuţi. Acest lucru vă conferă optimism şi convingerea că lucrurile se vor desfăşura în favoarea voastră. Planurile pe termen lung sunt avantajate şi spre deosebire de alţi ani când aţi manifestat o oarecare inconstanţă atât în ceea ce priveşte acţiunile voastre cât şi în relaţii, acum sunteţi mult mai siguri pe voi şi de ceea ce vă doriţi. Tot acest ansamblu lasă o impresie pozitivă şi atrageţi spre voi persoane serioase, care vă pot fi de folos mulţi ani de acum înainte. Dacă aveţi uneori predispoziţia de a idealiza situaţii sau persoane, percepţia voastră este mult mai realistă acum şi puteţi anticipa atât evoluţia unor situaţii cât şi a unor relaţii bazându-vă pe logică şi raţiune. Veţi obţine respectul celorlalţi şi veţi ajunge la un echilibru care vă conferă constanţă şi seriozitate. Obiectivele voastre sunt ample şi sunteţi capabili să vă faceţi planuri şi să le respectaţi. Singurele probleme cu care vă puteţi confrunta sunt generate de faptul că vă este destul de dificil să faceţi schimbări majore atunci când este necesar. Încercaţi să rezolvaţi situaţii noi cu soluţii vechi, însă şi în aceste ipostaze, veţi avea parte de susţinere. Sunteţi preocupaţi de acumularea de experienţă, mai ales în domeniul profesional şi veţi fi destul de ambiţioşi. Desi deschişi, veti fi prudenţi în noile relaţii şi nu veţi acorda încrederea voastră cu prea mare uşurinţă sau fără a fi justificată.

Provocările vor fi legate de mediul imediat înconjurător, activitatea zilnică, relaţiile cu cunoştinţele sau fraţi şi surori sau principii. În mare parte datorită abordării voastre mai responsabile (aşa cum a fost descrisă anterior), în această zonă a vieţii voastre va fi nevoie să faceţi unele schimbări, fie legate de persoanele din jurul vostru sau de maniera în care relaţionaţi cu ele. Nu va fi vorba de decizii în urma unor analize elaborate, ci evenimentele acestui an vor declanşa acest lucru. Trei din cele patru eclipse care vor avea loc în acest an sunt pe axa Gemeni – Săgetător şi vor aduce în prim plan aspecte care ţin de etică şi moralitate în relaţiile voastre. Nu veţi tolera ipocrizia, falsitatea sau relaţiile superficiale şi veţi respinge toate interacţionările sau persoanele care nu se ridică la nivelul aşteptărilor voastre. Veţi avea parte şi de unele dezamăgiri, dar este un moment potrivit pentru a renunţa la ceea ce nu este util sau în unele situaţii este chiar nociv în viaţa voastră. Cel mai probabil aceste situaţii vor avea loc de la jumătatea lunii iunie şi până la finalul lunii iulie. Inclusiv relaţiile de prietenie vor trece prin acest filtru, chiar dacă nu acestea vor fi cele principale. De asemenea, aceasta este o perioadă bună pentru a vă reevalua şi a vă analiza planurile voastre de viitor (cele pe termen lung). Veţi avea mai multă claritate şi obiectivitate şi puteţi să decideţi ce anume este fezabil şi la ce să renunţaţi.

O perioadă care necesită atenţie în acest an este între 28 septembrie – 17 octombrie când pe fondul tranzitului lui Marte în Balanţă, Mercur intră în retrogradare în această zonă.  Despre Mercur în mişcare retrogradă puteţi citi în raportul disponil gratuit pe site. Fiind şi Marte în Balanţă, impulsul de a acţiona este mai mare, aşa că este indicat să verificaţi totul înainte de a iniţia noi activităţi. Riscul de erori, greşeli, omiteri este foarte ridicat. Va exista tendinţa de a face anumite lucruri fără a ţine cont de ceilalţi sau de efectele acţiunilor voastre pe termen lung. Dacă de obicei aveţi tendinţa de a vă raporta la cei din jur sau de a cere şi alte opinii, în această perioadă veţi avea fie senzaţia că nu aveti nevoie de nimeni să vă ofere sfaturi sau va exista o tendinţă ca ceilalţi să vă ofere atât de multe opinii încât să  vă devieze de la ceea ce intenţionaţi să faceţi. Din aceste cauze, ar fi bine să vă stabiliţi un curs de acţiune sau să vă faceţi anumite planuri înainte de această perioadă sau, dacă vă confruntaţi cu situaţii inedite să încercaţi fie să amânaţi deciziile majore sau să luaţi în calcul faptul că va trebui să repetaţi unele acţiuni sau că nu veţi reuşi să obţineţi ceea ce doriţi fără obstacole şi întârzieri. Din punct de vedere pozitiv, acest aspect permite corecţii a unor situaţii anterioare – dacă sunteţi certaţi cu cineva, este o perioadă bună să vă lamuriţi situaţia, dacă aţi luat unele decizii financiare greşite acum puteţi reveni asupra lor sau cineva care v-a produs o pierdere se poate revanşa într-un anume fel, încurcăturile legale pot fi rezolvate acum, precum şi alte aspecte contractuale.

Din 20 decembrie, Venus, guvernatorul Balanţei, se va afla în mişcare retrogradă şi vă recomandăm să citiţi raportul Venus în mişcare retrogradă, disponibil gratuit, pe site.

Ca şi avertisment, evitaţi în acest an sporturile exteme, acele activităţi care vă expun la riscuri şi sunt asociate în principal cu un hobby sau care pot avea loc în vacanţe, concedii. Aveţi un aspect care vă conferă o stare de încredere şi o oarecare protecţie dar nu vă fereşte de riscuri, situaţii neprevăzute şi inedite. Există posibilitatea ca în acest an să vă confruntaţi cu o pierdere de o anumită natură, dar momentul va fi depăşit destul de repede şi beneficiaţi de susţinere. Nu vom intra în detalii deoarece situaţiile particulare sunt definite sa astrograma natală a fiecăruia. Acest lucru se adresează în principal celor cu Ascendentul în Balanţă. În jurul următoarelor date: 17 februarie, 14 iunie şi 24 decembrie, vă recomandăm să citiţi Horoscopul săptămânal.

Horoscop 2021 Balanta Bani

Horoscop Balanţă 2021 Bani, Situaţia financiară

Între 14 mai şi 28 iulie, veţi primi unele veşti sau vor exista anumite evenimente care anticipează ceea ce se va întâmpla în anul următor, şi-anume o creştere a veniturilor voastre. Acest aspect se referă la câştigurile salariale. În unele situaţii poate fi vorba de a vă găsi o sursă suplimentară de venituri sau de a descoperi modalităţi prin care vă puteţi reduce cheltuilelile. În acest an veniturile voastre sunt strâns legate de capacitatea voastră de colaborare sau cooperare cu alţii. Printre principalele evenimente ale anului vom menţiona:

În jurul datei de 25 februarie aveţi şansa de a primi o sumă de bani în urma îndeplinirii sarcinilor unui contract, datorită eforturilor unui partener, din chirii sau reducerea taxelor. De asemenea aspectul este favorabil pentru câştiguri din imobiliare, agricultură, vânzarea unor obiecte vechi care nu mai sunt utile. Dacă doriţi să  scăpaţi de unele lucruri care ocupă spaţiul inutil acum le puteţi valorifica deoarece puterea de convingere este mare şi reuşiţi sa atrageţi potenţiali cumpărători. La începutul lunii iunie, puteţi să beneficiaţi de aprecierea superiorilor, să câştigaţi o competiţie sau să va asumaţi un nou proiect în carieră care vă aduce o posibilă creştere salarială. De asemenea tot în această perioadă pot să apară unele cheltuieli legate de locuinţă, nevoia de a face reparaţii sau de a înlocui anumite lucruri din casă. La începutul lunii septembrie, veţi primi o sumă de bani din partea unei persoane care doreşte să vă ajute. În unele situaţii aspectul nu se referă neapărat la bani ci la servicii, obiecte, orice se poate valorifica. De asemenea este posibil să fie vorba de un câştig pentru anumite activităţi pe care le-aţi desfăşurat în trecut. În jurul datei de 22 octombrie, unele decizii sau acţiuni vă pot provoca pierderi materiale sau cheltuiţi impulsiv. Între 31 octombrie şi 13 decembrie, ambiţia voastră de a câştiga bani va creşte, veţi fi tentaţi să începeţi noi proiecte, aveţi însă grijă ca acestea să fie şi fezabile. De asemenea va exista o predispoziţie spre a achiziţiona diverse lucruri care nu sunt neapărat practice. Sfârşitul perioadei este mai bun pentru iniţiativele financiare fie că este vorba de achiziţii, vânzări sau orice alte activităţi care au ca scop creşterea veniturilor.

În ceea ce priveşte banii pe care îi obţineţi din alte surse (împrumuturi, relaţia cu băncile, câştiguri în urma unor contracte, banii unui partener, dobânzi, moşteniri etc.) anul acesta va fi destul de instabil în sensul în care, dacă aveţi investiţii, acestea vor fluctua şi cel mai bine ar fi să nu faceţi modificări în această zonă. Dacă aveţi credite sau datorii, veţi resimţi situaţia ca fiind destul de apăsătoare. La începutul anului va exista o oportunitate de a lua un împrumut sau de a vi se aproba un credit. Dacă veţi face acest lucru, pe tot parcursul anului vor exista momente în care va fi nevoie să faceţi unele renunţări care vă vor afecta stilul de viaţă. De asemenea, un partener (de viaţă sau de afaceri) care îşi asuma unele cheltuieli în această perioadă, poate fi afectat pe termen lung în ceea ce ţine de planurile sale sau libertate personală. Cu alte cuvinte, rezolvaţi o problemă de moment dar vă costă pe termen lung. Cel mai bine ar fi să încercaţi să vă diminuaţi pierderile sau să reduceţi cheltuielile. Aspectele vă favorizează în acest sens. Anul următor aspectele financiare vor fi mult mai bune. Din 20 decembrie Venus este în mişcare retrogradă, tot ceea ce ţine de cele enumerate mai sus trebuie tratat cu foarte mare atenţie, deoarece există predispoziţia de a omite anumite detalii sau de a accepta anumite lucruri cu care în mod normal nu aţi fi de acord.

Horoscop 2021 Balanta Iubire

Horoscop Balanţă 2021 Iubire, Relaţii

Până la mijlocul lunii septembrie, partenerul vostru de viaţă va fi extrem de preocupat de aspecte personale care ţin fie de zona financiară, de muncă sau dezvoltare profesională, de relaţiile cu propria sa familie (părinţi, fraţi). Acest lucru vă oferă oportunitatea de găsi noi modalităţi de a vă implica în relaţie, pentru cei care îşi doresc o mai mare apropiere sau, vă oferă şansa de vă ocupa mai mult de voi înşivă, pentru cei a căror relaţii sunt suficient de mature şi stabile. În ceea ce priveşte implicarea în relaţie, până în luna martie, aspectele indică o intensificare a atracţiei fizice în relaţie dar şi potenţialul de a intra în unele conflicte legate de control, dominare, manipulare. Dacă există probleme, acum este o perioadă bună pentru a le discuta dincolo de aspectele superficiale şi pentru a înţelege care este cauza lor. În perioada următoare, până la jumătatea anului, accentul se pune pe relaţiile cu ceilalţi membrii ai familiei. De la jumătatea anului şi până la mijlocul lunii septembrie încercaţi să faceţi lucruri împreună cu partenerul de viaţă, fie că este vorba de hobby-uri sau de muncă. Din luna septembrie, urmează o perioadă în care relaţia devine mai importantă pentru toţi cei marcaţi de semnul Balanţei, în sensul în care acţiunile partenerului de viaţă vă afectează propriile decizii. În relaţiile care nu întâmpină probleme de cele mai multe ori este vorba de proiecte în care sunteţi susţinuţi de partener. În cazul celorlalte, este o perioadă în care cererile partenerului sau nevoile sale vă irită şi s-ar putea genera conflicte.

În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, pentru cei care nu sunt căsătoriţi, în acest an apare posibilitatea unei noi relaţii. Aspectele par la prima vedere contradictorii, fiind implicate două planete antagonice: Saturn – care indică seriozitate, limitare, absenţă şi Jupiter care indică expansiune, jovialitate, abundenţă, însă combinaţia lor va aduce potenţialul unei relaţii care va fi tratată cu seriozitate şi maturitate. Dacă simpla prezentă a lui Jupiter ar putea duce la excese sau la superficialitate, faptul că Saturn se află acolo semnalează că după o perioadă în care aţi fost mai interiorizat, când lucrurile nu au mers atât de bine în această zonă, aţi tras nişte concluzii şi înţelegeţi mai bine care vă sunt aşteptările, care este tipul de abordare potrivit în acest context şi ce anume vi se potriveşte. Pentru cei implicaţi într-o relaţie, este un an în care vor fi puşi în faţa unei alegeri. O relaţie existentă poate să nu mai corespundă cu ceea ce vă doriţi, să se fi răcit în ultima perioadă sau ca persoana iubită să nu mai fie la fel de interesată sau să aiba alte probleme. În acest context, veţi fi puşi în situaţia de a alege între a continua această relaţie sau de da curs unei noi oportunităţi.

Un alt aspect important atât în relaţiile de căsnicie cât şi în cele care nu au o natură formală este legat de aspectele fizice din relaţie. S-ar putea să existe o nevoie de mai multă libertate la acest nivel şi nu neapărat sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu persoana iubită. Esită două modele de evoluţie a acestor relaţii – fie devin mai reci, alte aspecte contează mai mult, dar acest lucru nu este valabil pentru ambii parteneri sau, unul dintre voi doreşte să experimenteze la acest nivel şi din nou există un potenţial de refuz. Nu subestimaţi importanţa acestei zone din viaţa voastră deoarece poate duce la alte probleme sau resentimente. Ideal ar fi să încercaţi să discutaţi situaţiile care apar. Momentele critice sunt la mijlocul lunii februarie, la mijlocul lunii iunie şi la finalul anului.

De asemenea, acesta este un an bun pentru cei care îşi doresc copii. Există o asumare a acestui lucru, înţelegeţi cu exactitate responsabilitatea pe care o presupune un copil, dar în acelaşi timp aveţi şi deschiderea şi dispoziţia necesară pentru a primi cu jovialitate un astfel de moment. Cei care au copii, vor avea parte de un an interesant în sensul în care aceştia vor avea predispoziţia de a fi mai expansivi, îşi doresc să înveţe mai multe, să facă mai multe. Aspectele sunt extrem de favorabile în acest sens şi ar fi indicat să îi încurajaţi şi să le oferiţi cadrul necesar pentru a-şi urmări talentele personale, hobby-urile sau pentru a-şi dezvolta diverse aptitudini. Au atât entuziasmul necesar cât şi seriozitatea şi capacitatea de a se implica pe termen mai lung în diverse activităţi.

În ceea ce priveşte viaţa de familie, s-ar putea să fie nevoie să acordaţi suport financiar sau de altă natură unor membrii mai în vârstă.

Horoscop 2021 Balanta Serviciu

Horoscop Balanţă 2021 Serviciu, Carieră

În acest an veţi avea primele semnale pentru ceea ce se conturează a fi o avansare în carieră în anul următor. Între 14 mai şi 28 iulie, Jupiter va intra în zodia Peştilor, dar vă rămâne acolo abia în anul următor. Acest lucru facilitează găsirea unui loc de muncă pentru cei care îşi doresc acest lucru prin apariţia de noi oportunităţi, schimbări ale rutinei zilnice la muncă sau în activitatea pe care o desfăşuraţi, creşterea comunicării la locul de muncă, dar şi a activităţii, relaţionării şi volumului de muncă. Va exista şi o deschidere din partea voastră de a accepta noi oportunităţi ceea ce este apreciat de către superiori.

Revenind la cele mai importante aspecte ale acestui an, la mijlocul lunii februarie, veţi fi capabili să depăşiţi unele obstacole care v-au împiedicat avansarea în anumite momente. Sunteţi mai ambiţioşi, mai competitivi şi vedeţi soluţii acolo unde alţii văd probleme, ceea ce vă poate aduce beneficii. Între 24 aprilie şi 11 iunie, aveţi grijă să nu intraţi în conflicte cu superiorii. S-ar putea ca aceştia să aibă anumite cereri de la voi şi să vă simţiţi obligaţi să le îndepliniţi dar nu vă doriţi acest lucru. Încercaţi să priviţi situaţiile ca pe o provocare, deoarece dacă aveţi capacitatea de a nu intra în conflicte acum aţi depăşit cel mai tensionat aspect din zona de muncă din acest an. De asemena s-ar putea să vă aflaţi într-o competiţie sau în situaţia de a finaliza un proiect într-un timp foarte scurt. Încercaţi să nu vă stresaţi deoarece aveţi resursele necesare pentru a obţine ceea ce vă doriţi. Singurul impediment poate fi o stare de stres. În data de 32 mai veţi observa că eforturile voastre nu sunt trecute cu vederea şi veţi primi aprecierea care să vă facă să înaintaţi. Pentru cei care deţin firme, aceasta este o perioadă de promovare şi este posibilă susţinerea unui proiect în scopul obţinerii unui contract sau de finanţare. Aspectele vă sunt favorabile. Între 30 iulie şi 14 septembrie ar fi indicat să vă focalizaţi asupra lucrurilor nerezolvate, a corectării unor erori, a muncii în singurătate sau a odihnei. Nu este indicat să încercaţi să ieşiţi în evidenţă. Dacă totuşi este nevoie să faceţi acest lucru, asiguraţi-vă ca aveţi toate datele necesare la dispoziţie sau apelaţi la intermediari. Evitaţi pe cât posibil data de 2 septembrie. Există un risc mare de a comite erori, de a nu cunoaşte toate detaliile unei situaţii, de a suferi pierderi. S-ar putea ca cineva să încerce să vă submineze poziţia sau, în cazul firmelor, risc de înşelăciune, pierdere financiară sau subordonaţi neglijenţi. Sfârşitul lunii noiembrie vine cu noi oportunităţi financiare, o posibilă creştere a salariului sau şansa de a obţine venituri dintr-un nou proiect la locul de muncă. Uneori aspectul semnifică o investiţie în dezvoltarea abilităţilor personale necesare pentru obţinerea unui post mai avantajos: plata unor cursuri, seminarii etc. Cei care deţin o companie, găsesc o modalitate de a reinvesti o parte din profit sau de a obţine beneficii financiare prin diversificarea producţiei de bunuri sau servicii.

Dacă doriţi ca în anulurmător să vă schimbaţi locul de muncă sau să vă angajaţi, acest an este foarte bun pentru a urma cursuri sau orice alt tip de pregătire. Veţi asimila cu uşurinţă noile informaţii şi în acelaşi timp veţi avea ocazia să cunoaşteţi persoane care vă pot ajuta în viitor.

Horoscop 2021 Balanta Sanatate

Horoscop Balanţă 2021 Sănătate

Din punct de vedere medical, aspectele sunt bune, cu menţiunea că între 14 mai– 28 iulie când Jupiter va intra în Peşti să nu faceţi excese – nici alimentare, nici exagerări în ceea ce priveşte dietele sau sportul, la începutul lunii aprilie există un risc de infecţii mai ales pentru cei care călătoresc pe distanţe mari şi în perioada 30 iulie – 14 septembrie, cu un apogeu în jurul datei de 2 septembrie, să fiţi atenţi la orice probleme de sănătate apar şi să nu le ignoraţi. Jupiter va aduce în perioada menţionată o îmbunătăţire a stării de sănătate dar generează şi o predispoziţie spre indulgenţă. Aveţi grija la sursele de alimentaţie.

Leave a Comment