Horoscop Fecioara 2021

Caracteristici generale ale anului

În acest an veţi fi mult mai motivaţi, orientaţi spre acţiune, mai independeţi şi mai încrezători în forţele proprii. Şi acest lucu se va datora în mare parte faptului că multe din lucrurile pe care vi le doriţi depind în marea majoritate de voi. Cu toate acestea, între 14 mai – 28 iulie, Jupiter va intra pentru prima dată în ultimii 12 ani în Peşti ceea ce vă va aduce noi oportunitdţi de colaborare, cooperare sau parteneriate. Tranzitul său în zodia Peştilor este relativ scurt în acest an, dar în anul următor va sta aproape tot anul în acest sector. Partea pozitivă a acestui aspect este popularitatea de care vă bucuraţi, faptul că alţii sunt atraşi de voi, îşi doresc să fie în preajma voastră şi să vă ofere susţinere. Sunteţi mai deschişi, mai optimişti şi acest lucru se reflectă în comportamentul vostru. Inspiraţi incredere celorlalţi şi un sentiment că totul va decurge în favoarea voastră. Cu toate acestea trebuie să ţineţi cont de faptul că acest aspect îndică toate cele menţionate anterior, dar anulează instinctul de autoconservare şi de multe ori există predispoziţia de a avea senzaţia că puteţi face mult mai multe decât vă permite timpul, resursele, energia voastră. Sunteţi destul de focalizaţi asupra muncii, simţiţi în permanenţă nevoia de a face ceva, de a vă simţi utili, de a vă oferi suportul altora şi de multe ori va exista tendinţa de a vă neglija propriile nevoi. Există riscul ca alţii să profite de această bunavoinţă şi să nu îşi îndeplinească sarcinile sau atribuţiile mizând tocmai pe această atitudine a voastră. Dacă veţi continua în acest fel, veţi ajunge la punctul la care responsabilităţile voastre nu vă vor mai permite să vă odihniţi suficient iar acest lucru vă poate afecta starea de sănătate.

Trei dintre eclipsele acestui an vor afecta zona care ţine de familie şi carieră. Vom analiza aceste aspecte în secţiunile specifice, dar ne vom opri asupra unei alte valenţe a acestor sectoare – şi-anume securitate emoţională şi relaţii sociale. Acesta este un an deosebit de important din punct de vedere al parcursului vostru social şi va fi nevoie să vă rezolvaţi unele aspecte emoţionale pentru a putea să beneficiaţi pe deplin de aspectele care se vor forma în anul următor. Tot ceea ce este vechi şi nu mai este util trebuie îndepărtat, fie că vorbim despre emoţii, anumite relaţii sau uneori obiecte care nu îşi mai au locul în viaţa voastră sau care vă împiedică să înaintaţi. Veţi puşi în situaţia de a alege şi dacă conştientizaţi că scopul vostru este acela de a vă urma idealurile, acest lucru îl veţi resimţi asemenea unei renaşteri. La un nivel mai concret, este posibil ca anumite traume din trecut să fie reactualizate de evenimente actuale şi va fi nevoie să le depăşiţi. Va fi nevoie să ieşiţi din zona de confort, să vă simţiţi o vreme nesiguri sau vulnerabili pentru a putea înţelege că nu aveţi nevoie de un refugiu care vă împiedică dezvoltarea. Două planete majore indică susţinere în acest sens – veţi avea atât un mare potenţial de regenerare cât şi de eliberare. Depinde de voi dacă veţi alege să faceţi acest lucru.

Cei care muncesc sau trăiesc în străinătate vor avea un an destul de dificil, atât din punct de vedere al serviciului cât şi din punct de vedere al vieţii zilnice. Vor exista o serie de blocaje, întârzieri, dificultăţi de adaptare. De asemenea cei care doresc să plece în străinătate pot să se aştepte la astfel de evenimente. Un alt aspect important este legat de zona activităţilor zilnice şi de comunicare. Şi în acest domeniu lucrurile nu vor decurge la fel de uşor ca de obicei. Dacă veţi constata că întâmpinaţi blocaje pentru a le depăşi va fi nevoie să daţi dovadă de răbdare şi insistenţă. De asemenea, soluţiile vechi nu mai funcţionează şi va fi nevoie de inventivitate şi originalitate. Veţi fi destul de agitaţi şi de multe ori vă va fi greu să vă deconectaţi şi să vă odihniţi. Distragerile şi evenimentele spontane care vă vor întrerupe activitatea devin parte a peisajului zilnic. Va fi nevoie de multă mobilitate, de răspunsuri rapide şi capacitate de adaptare. Mediul este mult mai dinamic. Din această cauză este important ca pe parcursul anului să vă faceţi timp să vă odihniţi deoarece riscaţi să vă extenuaţi. Curiozitatea voastră este la cote ridicate şi vă preocupă subiecte din diverse domenii. O fascinaţie aparte va avea asupra voastră tot ceea ce ţine de culturi străine, locuri exotice şi străinătate. Cei care urmează studii în cadrul învăţământului superior vor fi nevoiţi să dea dovadă de multă răbdare deoarece va fi destul de dificil să se concentreze asupra unui singur subiect. De asemenea, s-ar putea ca unii să decidă să ia o pauza din motive legate de serviciu. Dacă vă decideţi acum să urmaţi unele studii pentru avansa din punct de vedere profesional, veţi simţi acest lucru ca o responsabilitate care vă restricţionează libertatea de mişcare. Nu este imposibil, dar în acest an vă este puţin mai dificil din motivele expuse anterior. Totul ţine de motivaţia, voinţa şi ambiţia personală a fiecăruia.

Mercur, planeta care guvernează zodia Fecioarei, se va afla în mişcare retrogradă între 31 ianuarie şi 21 februarie în Vărsător şi va afecta zona care ţine de muncă şi sănătate, între 30 mai şi 22 iunie în Gemeni, sectorul care pentru voi reprezintă cariera, iar între 28 septembrie şi 17 octombrie în Balanţă, reflectându-se asupra zonei financiare. Pentru mai multe detalii vă recomandăm să citiţi Raportul Mercur retrograd disponibil gratuit, pe site. În cazul celor marcaţi de Fecioară, aceste retrogradări sunt mai importante decât pentru celelalte zodii deoarece indică acţiuni personale şi în general, efectele se pot resimţi în mult mai multe situaţii în viaţa zilnică.

Ca şi avertisment, în jurul datei de 19 noiembrie, aveţi grijă la ce semnaţi, la discuţii, în trafic şi la munca cu echipamente electronice. Exista riscul unor evenimente spontane care vă pot afecta activitatea.

Horoscop 2021 Fecioara Bani

Horoscop Fecioara 2021 Bani, Situaţia financiară

Din punct de vedere financiar acest an va aduce o creştere salarială bazată pe munca depusă în anii anteriori precum şi posibilitatea găsirii unei noi surse de venit. Pentru cei care au desfăşurat o activitate constantă în anii anteriori, acum va fi momentul obţinerii recunoaşterii meritelor care se va reflecta şi în venituri. Pentru ceilalţi poate exista de asemenea şansa de a-şi creşte veniturile cu condiţia asumării unor responsabilităţi pe termen lung. Cele mai favorabile momente în acest sens sunt între 2 februarie şi 25 februarie şi între 10 mai şi 2 iunie. În prima etapă este vorba de activităţi suplimentare iar în a doua perioadă menţionată este vorba de mărirea salariului datorita finalizării unui proiect, negocierilor sau a aprecierii în urma unor rezultate sau evaluări. Între 31 ianuarie şi 21 februarie, Mercur este retrograd în Vărsător ceea ce semnifică faptul că în prima perioadă menţionată poate fi vorba şi de o recalculare sau a plăţii unor restanţe. Între 28 septembrie şi 17 octombrie, Mercur este retrograd în Balanţă şi ar fi indicat să nu luaţi decizii financiare majore, să aveţi grijă la achiziţii şi la semnarea de contracte sau acte care implică plăţi. Pentru cei care deţin firme, aspectul indică o creştere a activităţii urmată de creşterea veniturilor. Dacă urmaţi un plan de extindere acesta va duce în anul următor la semnarea unor contracte avantajoase.

În ceea ce priveşte veniturile din alte surse – salariul partenerului de viaţă, împrumuturi, credite, moşteniri, bani obţinuţi în urma unor contracte sau înţelegeri dar şi cheltuieli – datorii, taxe, impozite, chirii etc., cele mai importante perioade ale anului sunt:

Între 5 martie şi pâna la mijlocul lunii aprilie, poate exista un aflux financiar generat de unele tranzacţii ale partenerului de viaţă sau ale unui partener de afaceri, oportunitatea scutirii de la unele taxe sau puteţi primi o primă. Până la jumătatea lunii iunie aveţi grijă la posibilitatea unor cheltuieli impulsive. Ar fi bine să aveţi o sumă de bani pe care să vă puteţi baza în această perioadă deoarece pot apărea unele cheltuieli neprevăzute. Între 12 iunie şi 29 iulie, puteţi primi unele sume de bani sub formă de ajutor, recuperarea unor datorii mai vechi, susţinere din partea unor persoane. Partnerul vostru de viaţă poate beneficia de o creştere a salariului care vă afectează pozitiv veniturile familiale. Între 15 septembrie şi 30 octombrie, aveţi noi iniţiative financiare, doriţi să vă reorganizaţi bugetul. Evitaţi însă cheltuielile care nu sunt necesare. Pot exista unele penalizări legate de te taxe sau rate. De la jumătatea lunii decembrie, sunteţi orientat spre o serie de achiziţii care ţin de casă şi familie, partenerul de viaţă este cel care se va bucura de o primă sau câştiguri suplimentare în această perioadă.

În ceea ce priveşte investiţiile, acest an aduce unele oportunităţi de câştig mai ales spre final, însă anul următor este cel indicat pentru astfel de activităţi financiare. Ca şi cheltuieli majore, acestea nu esunt evidenţiate pentru anul acesta, cu excepţia situaţiilor legale – dacă există procese – sau a celor care ţin de străinătate sau persoane străine şi care vă pot destabiliza bugetul.

Horoscop 2021 Fecioara Iubire

Horoscop Fecioara 2021 Iubire, Relaţii

Cele mai evidente schimbări pe care le aduce acest an vor fi legate de relaţiile de căsnicie sau de parteneriat sau atitudinea faţă de acestea. În primul rând, cei care nu sunt căsătoriţi dar sunt într-o relaţie de mai multă vreme, s-ar putea să se gândească să facă următorul pas. Pentru majoritatea dintre cei aflaţi în această situaţie, nu anul acesta ci următorul va fi cel care va aduce o decizie clară în acest sens. Cei care nu sunt într-o relaţie serioasă trec printr-o etapă de maturizare la acest nivel în sensul în care, deşi încă există teama de asumare şi o oarecare reticienţă faţă de responsabilităţile pe care le presupune o astfel de relaţie, încep să îşi dea seama de faptul că acesta este cursul firesc al evoluţiei, descoperă noi modalităţi de a se dezvolta alături de cineva, faptul că relaţiile sentimentale nu se limitează la întâlniri şi beneficiile de a face anumite lucruri împreună cu persoana iubită. Toate acestea se vor cristaliza în următorul an.

În ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, acestea tind să aibă şi un caracter practic. Există o nevoie internă la acest nivel de a simţi că o astfel de relaţie are şi un potenţial de dezvoltare, şi-anume că oferă susţinere, că poate duce la o creştere personală şi în acelaşi timp are şi un caracter spontan şi inedit. Mulţi dintre cei singuri pot întâlni persoane care să le trezească interesul la muncă, prin activităţi legate de muncă sau în mediul online. În această perioadă comunicarea şi interesele comune sunt extrem de importante. Chiar şi stilul de viaţă, modul de abordare a diverselor situaţii zilnice devine un factor decisiv pentru alegerea implicării sau neimplicării într-o relaţie. Ceea ce este interesant este faptul că deşi sunteţi orientat spre persoane compatibile, nu vă doriţi ca persoana iubită să reacţioneze la fel ca voi în faţa situaţiilor cu care vă confruntaţi sau să aibă aceleaşi opinii, agreaţi ideea de a avea acleaşi curiozităţi şi interese, dar vă doriţi o abordare diferită de a voastră, provocatoare şi care să vă ofere ocazia de a dezbate, de a analiza, şi de ce nu, atunci când este cazul, de a vă schimba opiniile sau atitudinile. Vă doriţi să faceţi diverse lucruri practice alături de persoana iubită, aveţi planuri comune şi vă face plăcere să munciţi împreună.

În cazul celor căsătoriţi, partenerul de viaţă poate trece printr-o perioadă în care îşi reevaluează planurile şi obiectivele, nu se simte neapărat confortabil şi există o serie de gânduri şi frământări atât de factură etică şi morală, cât şi materială. Aceste lucruri se vor îmbunătăţi între 14 mai şi 28 iulie pentru a se stabiliza în anul următor. În perioada menţionată lucrurile care ţin de familie devin mai importante în relaţia de cuplu, partenerul este mai ambiţios, mai energic şi faceţi împreună planuri pe termen lung. Relaţia decurge mult mai uşor.

Cele mai importante momente ale anului sunt în jurul datei de 14 februarie când socializarea atât cu partenerul cât şi rudele este mai intensă. La începutul lunii aprilie lucrurile sunt puţin mai tensionate, vă deranjează anumite aspecte pe care le consideraţi “nepractice” sau îi reproşaţi partenerului o anumită stare de inacţiune. Încercaţi să nu deveniţi impunători deoarece veţi avea tendinţa de a forţa lucrurile. Sfârşitul lunii mai este o perioadă excelentă pentru a petrece timpul împreună cu partenerul de viaţă, desfăşuraţi diverse activităţi împreună, ieşiţi cu prietenii sau relaţia însăşi evidenţiază aspecte de prietenie între voi. La începutul lunii septembrie, veţi avea o oarecare tendinţă de impulsivitate şi s-ar putea să nu ţineţi cont de sentimentele soţului / soţiei ceea ce poate duce la neînţelegeri sau distanţare. În jurul datei de 29 noiembrie, aspectele favorizează călătorii pe distanţe scurte, vizite, socializare, un concendiu. Este de asemenea o perioadă bună pentru a lămuri orice situaţii care v-au deranjat deoarece veţi privi lucrurile în profunzime, veţi fi capabili să exprimaţi cu claritate ce anume vă doriţi, iar receptivitatea persoanei de lângă voi este la cote ridicate.

Unele aspecte care ţin de relaţia cu părinţii vor suferi schimbări majore în acest an. Fie este vorba de schimbări în viaţa acestora sau de relaţia în sine. Cu siguranţă la finalul anului veţi constata ca multe lucruri nu mai sunt la fel.

Horoscop 2021 Fecioara Serviciu

Horoscop Fecioara 2021 Serviciu, Carieră

Acesta este un an în care responsabilităţile de la locul de muncă vor fi destul de multe şi uneori dificile. Totuşi dacă alegeţi să vi le asumaţi, rezultatele nu vor întârzia să apară. Dar, în primul rând, pentru cei care îşi caută un loc de muncă, vă veţi izbi de obstacole, blocaje sau întârzieri. Trebuie să ţineţi cont că aceste evenimente sunt “normale” dacă le putem numi astfel, pentru poziţia lui Saturn în sectorul muncii. De obicei pentru a le depăşi este nevoie de insistenţă, repetiţia unor acţiuni şi hotărâre. Totuşi, în acest an se află şi Jupiter acolo, ceea ce va face ca lucrurile să fie mai uşoare. Şi-anume, vor exista două momente favorabile în acest sens: primul, în jurul datei de 17 aprilie, cel mai probabil va indica primele semnale în legătură cu un posibil loc de muncă pe care îl doriţi. Puteţi beneficia de susţinerea unei persoane care are o anumită poziţie, sau pe care o respectaţi. Al doilea moment este în a doua jumătate a lunii octombrie. Dacă în prima etapă nu aţi obţinut locul de muncă pe care il doreaţi, acum şansele sunt în favoarea voastră. V-am menţionat aceste două momente deoarece cel de-al doilea este destul de tardiv, dar acest lucru nu înseamnă ca nu puteţi accepta o soluţie de compromis până la data menţionată.

Revenind asupra situaţiei de la locul de muncă, este posibil să întâmpinaţi o serie de dificultăţi, întreruperi ale activităţii sau ale unor proiecte. Cele mai vulnerabile din acest punct de vedere sunt activitaţile care au legătură cu străinătatea, publicarea, predarea sau cu aspecte legale. Momentele în care pot avea loc evenimente sunt 17 februarie, 14 iunie şi 24 decembrie. Dacă există unele probleme legale, acestea se vor manifesta la prima dată menţionată, va exista o revenire asupra situaţiei la a doua dată şi se va finaliza în decembrie. Pentru unii, aceste aspecte indică faptul că activitatea pe care o desfăşoară nu le mai face plăcere şi anumite aspecte care ţin de etică şi moralitate sunt în contradicţie cu sarcinile pe care le au de îndeplinit. La fel ca şi în cazul celor care îşi caută un loc de muncă, datele menţionate anterior sunt valabile dacă se gândesc să facă o schimbare.

În multe situaţii aspectele sugerează încheierea unui proiect amplu. Dacă vă aflaţi în această situaţie, indiferent de dificultăţile întâmpinate, încercaţi să aveţi răbdare deoarece rezultatul final va aduce fie avansarea în carieră şi / sau semnarea unui nou contract. Acest lucru vă va fi menţionat în perioada 14 mai – 28 iulie şi se va materializa în anul următor. S-ar putea să vi se propună chiar statutul de asociat acolo unde este cazul.

Cei care deţin firme vor avea un an favorabil pentru obţinerea de contracte, câştigarea unor licitaţii şi accesul la fonduri. În ceea ce priveşte angajaţii, aceştia vor depune eforturi destul de mari, însă cel mai probabil unii vor pleca sau se vor pensiona. Există numeroase schimbări legate de personal. Nu neglijaţi aspectele legale. Contractele cu străinătatea nu funcţionează aşa cum ar trebui. Există o instabilitate şi o nesiguranţă legată de această zonă.

Perioadele în care Mercur este retrograd vor afecta zona de carieră (decizii în acest sens), relaţiile cu superiorii. Acestea sunt între 31 ianuarie şi 21 februarie când efectul se resimte şi asupra activităţii de zi cu zi, între 30 mai şi 22 iunie când este indicat să aveţi grijă la discuţiile importante şi la ce anume vă asumaţi şi între 28 septembrie şi 17 octombrie când pot avea loc rectificări salariale. Pentru mai multe detalii vă recomandăm să citiţi raportul Mercur Retrograd disponibil gratuit pe site.

Horoscop 2021 Fecioara Sanatate

Horoscop Fecioara 2021 Sănătate

În acest an este indicat să aveţi grijă de tot ceea ce ţine de alimentaţie, stil de viaţă. Există o predispoziţie spre excese care poate activa unele probleme ereditare. Acest lucru se referă la orice tip de excese – alimentare, medicamentoase, sport etc. – şi sunt cauzate în principal de o stare de nerăbdare (spre exemplu vreţi să vă faceţi condiţie fizică repede) sau de sentimentul ca vouă nu vi se poate întâmpla nimic. Nu exageraţi în nicio direcţie. Saturn indică şi unele carenţe, iar între 14 mai şi 28 iulie este o perioadă bună pentru un consult de rutină.

Leave a Comment