Horoscop Leu 2021

Caracteristici generale ale anului

Vă aşteaptă un an destul de agitat cu o sumedenie de modificări la nivel relaţional, cu numeroase interacţiuni şi nu lipsit de evenimente. Va fi o perioadă de echilibrare a principiilor liberale si conservatoare. Poate fi un timp bun să începeţi o afacere riscantă și pentru investiții și expansiune în afaceri, dar deseori creșterea este înceată și prudentă. Sunteţi predispuşi să fiţi practici acum, mai mult decât în mod obișnuit. Ideile noi vin mai ușor și o mare parte din agonia voastră cu care vă confruntăţi uneori se risipește. Este de asemenea posibil să simțiţi nevoia de libertate în fața constrângerilor și să renunțați la prudență.

În această perioadă vă veţi confrunta propriile inhibiții și restricții auto-impuse precum și restricțiile care vă sunt impuse de circumstanțe. S-ar putea să vă doriți să vă eliberaţi pentru a vă largi scopurile în activitatea pe care o desfasuraţi. Pe de altă parte, s-ar putea să alegeţi să creșteţi în cadrul structurilor și restricțiilor din viața voastră folosindu-vă de ele pentru a vă extinde activitățile. Poate funcționa în ambele sensuri, depinde mult de temperamentul vostru și nu se poate spune că într-un fel sau altul e mai bine decât în contextul de situațiilor din viața voastră.

Dacă veţi reacționa prin dorința de a evada vă veţi simți foarte nelinistiţi. Evenimentele și circumstanțele vă vor clarifica faptul că aţi neglijat multe din ceea ce aveţi de făcut și structurile vieții voastre care v-au împiedicat să faceţi ceea ce v-aţi dorit par intolerabile. Nu mai puteți să acceptați barierele cum ar fi responsabilitățile cu care v-aţi confruntat de ani de zile, datoriile sau poate temerile de a schimbă ordinea prestabilită. În consecință, dacă reacționaţi în acest fel, aceasta poate fi o perioada de evadare și în care păşiţi spre o nouă libertate. Aceste lucruri sunt adeseori acompaniate de o schimbare a serviciului sau a rezidenței sau de rupere a unor relații. Și oricât de catastrofice par a fi aceste schimbări pentru alții, de obicei sunt destul de norocoase și totul decurge spre bine.

Dacă veţi reacționa în a doua manieră, veţi cauta să gasiţi o nouă formă de libertate fără a răsturna structurile vieții voastre. În schimb veţi profita de orice oportunitate pentru a construi noi structuri și pentru a le integra în ordinea existentă. De exemplu, dacă sunteți implicați într-o afacere s-ar putea să vă folosiți de această perioada pentru a o extinde într-o manieră prudentă. Nu veți exagera și indiferent de ceea ce veți construi fie în interiorul vostru sau în lumea exterioară, va fi de durata.

O schimbare majoră a acestui an va fi legată de maniera în care vă raportaţi la relaţiile sentimentale şi modul de autoexprimare. Veţi avea de luat decizii majore şi veţi trece printr-o serie de noi experienţe.  Simțul puterii și importanței personale poate crește, dar fiți foarte atenți cum folosiți această putere nouă, deoarece evoluțiile de aici pot avea un impact mai mare pe termen lung. Nu este exclus că înainte de a ajunge în acest punct să întâmpinaţi inițial o criză de identitate sau să vă puneţi întrebări despre modul în care vă gestionați viața. De obicei acest lucru este cauzat de un eveniment şi cel mai probabil este va fi legat de o relaţie importantă din viaţa voastră. Veţi privi în retrospectivă şi veţi analiza modul în care anumite evenimente v-au adus bucurie sau tristeţe. Toate acestea vor avea un impact major asupra modului în care veţi trata lucrurile de acum înainte. De asemenea, libertatea personală, independenţa şi originalitatea vor fi puncte centrale ale interesului vostru. Despre libertate şi responsabilităţi am vorbit deja, iar în ceea ce priveşte originalitatea nu este vorba doar de comportament şi de dorinţa de a fi diferit, ci s-ar putea să vă descoperiţi un talent sau aptitudini personale. Veţi cunoaşte în acest an o persoană care îşi va lăsă amprenta asupra voastră în acest sens. De altfel toate persoanele pe care le veţi cunoaşte în această perioadă vor fi într-un anume fel deosebite faţă de tipul de oameni cu care aţi relaţionat până acum. Unele relaţii vor fi trecătoare având un scop precis chiar dacă la momentul respectiv nu conştientizaţi acest lucru. Vechile metode în care aveaţi obiceiul să trataţi lucrurile se vor schimba pentru că nu se mai potrivesc cu noile circumstanţe. Va fi destul de dificil să urmaţi o rutină zilnică sau să vă faceţi planuri pe care să le duceţi la îndeplinire fără a avea parte de întreruperi sau necesitatea de a le modifica.

Per ansamblu este un an în care vă veţi schimba destul de mult, iar această tranziţie spre nou poate fi uşoară dacă acceptaţi faptul că multe din evenimentele acestui an nu sunt sub controlul vostru sau poate fi dificilă dacă insistaţi să faceţi lucrurile la fel ca şi până acum. Schimbările sociale care vor avea loc, pentru voi vor fi mult mai acute decât pentru alte zodii, nu atât ca efecte ci ca percepţie. De asemenea, nu încercaţi să forţaţi situaţiile în acest an pentru a obţine ceva deoarece vă veţi izbi de refuzuri şi cel mai probabil motivele acestora nu le veţi afla decât într-o manieră intuitivă. Capacitatea voastră de regenerare este mare, veţi simţi acest lucru între 14 mai şi 28 iulie, iar în anul următor veţi avea ocazia să vă stabiliţi un parcurs mai clar pentru viitor.

Horoscop 2021 Leu Bani

Horoscop Leu 2021 Bani, Situaţia financiară

În acest an, Mercur care este guvernatorul veniturilor voastre, va fi retrograd de trei ori. Prima retrogradare, între 31 ianuarie şi 21 februarie are loc în zodia Vărsătorului, ceea ce indică faptul că trebuie să acordaţi o importanţă deosebită contractelor şi schimburilor financiare pe care le aveţi cu alţii. De asemenea s-ar putea să existe nişte discuţii cu partenerul de viaţă legate de bani. A doua retrogradare are loc între 30 mai şi 22 iunie în Gemeni şi indică posibilitatea de a întâmpina unele cheltuieli neprevăzute, discutii legate de bani cu nişte prieteni sau se poate pune problema unor investiţii comune cu un partener. În aceasta ultimă situaţie nu este indicat să luaţi decizii definitive sau să acţionaţi în acest sens. Ultima retrogradare are loc între 28 septembrie şi 17 octombrie în Balanţă. S-ar putea să fiţi tentaţi să faceţi unele achiziţii. Şansele sunt ca produsele sau serviciile pe care le cumpăraţi acum să nu fie ceea ce aveţi neapărat nevoie, să aiba unele defecte sau pur şi simplu să vă răzgândiţi ulterior. Este însă o perioadă bună pentru a plăti reparaţia unor obiecte mai vechi.

În ceea ce priveşte alte surse financiare excluzând salariul (credite, chirii, banii partenerului, moşteniri, datorii, bani obţinuţi în urma unor contracte etc.) în perioada 14 mai – 28 iulie, tranzitul lui Jupiter în Peşti, unde se va afla pe tot parcursul anului următor, indică începutul unei noi perioade. Este în primul rând vorba de banii care vă sunt disponibili după ce altcineva i-a câştigat deja. În timpul acestei perioade situatia voastră financiara se poate imbunătăţi pentru ca sunteţi capabili sa vă impartiţi resursele cu altcineva. Dacă aţi făcut acest lucru până acum, aceste sume comune vor creşte. Această poziţie arată cel mai frecvent bani care vă parvin prin alţii. Pentru cei care sunt interesaţi sa facă o achizitie majora cum ar fi o casă, combinarea veniturilor şi economiilor poate face ca acest scop sa devină o realitate.

In afară de resursele comune, s-ar putea sa obtineţi bani si prin alte mijloace. Aceste “alte mijloace” pot include o moştenire, un cadou sau banii pe care ii obţineţi in urma unei asigurari sau a unei chestiuni legale. Mai sunt comune: plăţile in avans, banii pe acţiuni, plata pentru publicarea unor materiale etc. Cel mai probabil, dacă vă împărţiţi resursele cu altcineva va trebui să împărţiţi şi datoriile şi din nefericire există riscul ca această persoană sa fie destul de cheltuitoare.  Momentele favorabile ale anului în acest sens sunt la mijlocul lunii februarie, sfârşitul lunii mai şi finalul lunii noiembrie. Interpretarea negativă pentru procuparile financiare asociata cu aspectele din acest an este că s-ar putea sa aveţi parte de o creştere a cheltuielilor şi datoriilor cauzate de alţii. Acordaţi o atenţie deosebită acestor aspecte în jurul datei de 9 aprilie şi 2 septembrie.

Horoscop 2021 Leu Iubire

Horoscop Leu 2021 Iubire, Relaţii

Influenţele acestui an vor avea un efect puternic asupra relaţiilor cu altii, şi în special a celor apropiaţi – persoana iubită, partener de viaţă. Relațiile care sunt solide vor trece printr-o perioada de teste și examinare pe parcursul căreia voi, cei dragi și prietenii voştri veți deveni preocupați de ceea ce este valid între voi. O relație slabă și instabilă va trece și ea prin acest proces dar s-ar putea să decideţi că nu merită să continuaţi. În consecință acum relațiile care nu au un scop sau și-au atins scopul și nu vă mai sunt necesare vor fi eliminate din viața voastră. Totuși destul de des s-ar putea să fiţi reticienţi în a renunta la ele. Pe de altă parte, relaţiile bune pot deveni și mai bune. Dacă ați avut probleme de relaționare în trecut această interpretare este cu atât mai vizibilă. Problemele conjugale dificile au tendința de a se rezolva mai ales dacă se caută ajutor profesional (individual sau consiliere maritală). Sub condiții terapeutice cei cu care sunteți implicați pot să devină mai dispuși spre a va asculta nemulțumirile și a face concesii. Poate că sunteți și mai intuitivi și vă puteți explică mai bine poziția. Puteți face pași mari pentru că ceva face declic în subconștientul vostru și va adaptați modelele intime.

Câteodată beneficiile personale nu sunt realizate din cauza concentrării copleșitoare asupra nevoilor partenerului în defavoarea voastră. În situațiile negative, nevoile personale nu sunt doar neglijate ci se renunţă la ele complet din cauza interesului pentru alții. Relațiile pot fi atât de excesive încât cineva poate să renunțe la propriile ambiţii pentru a le mulțumi. Chiar și ceea ce aparent pare a fi benefic poate nega propriile interese. În acest context, influenţele nu pot fi considerate bune. Orice oportunitate poate fi un amestec de binecuvântare și renunțare. Echilibrul este foarte delicat. Cele mai dificile momente vor fi în a două jumătate a lunii februarie, la mijlocul lunii iunie şi la finalul anului.

În ceea ce îi priveşte pe cei care nu sunt căsătoriţi, există o mare nevoie de libertate în acest an. S-ar putea să aveţi nevoie să functionaţi independent de presiunea pe care relațiile sentimentale o exercită asupra voastră. Va fi necesar să limitaţi influența altora pentru a va caută propria identitate. Este important să folosiți această perioadă pentru a fi voi înşivă. Nu vreți să imitați sau să copiați pe altcineva şi nu vă doriţi să fiţi definiţi prin prisma relaţiei voastre. Dacă vă simțiți foarte limitați și restricționați de alții, s-ar putea să creadă că dați dovadă de rebeliune atunci când încercați să vă eliberați. În general, voi vă doriți independența. Nu trebuie să contribuiți la generarea unor conflicte. În acest an va doriți să vă schimbați obiceiurile vechi care vă împiedică auto-exprimarea.

Pe durata acestui an sunt posibile atracțiile spontane. Sunt comune relațiile care se întrerup și se reiau sau relații noi care încep pentru a se renunţa la ele și apoi a încerca din nou. Persoana cu care aveți o relație s-ar putea să nu vă permită să vă bazați pe ea sau conjuncturile sunt de o asemenea natură datorită locației, situației în care se află sau indisponibilității sale de a-și lua un agajament. Sunt posibile rupturile în relații din diverse motive. Nu va exista o rutină. Vă simțiți atraşi de cei care vă surprind. S-ar putea că acest lucru să fie foarte diferit față de ceea ce ați experimentat în trecut. Acum puteți să vă orientați spre persoane mult mai libere care nu sunt constrânse. Aceste persoane vor fi probabil reprezentative pentru propriile voastre nevoi de libertate și autoexprimare.

Dacă sunteți atrași de cineva care este foarte conservativ și limitativ s-ar putea să simțiți nevoia de a vă răzvrăti împotriva acelor limite. Este posibilă senzația de teamă de libertate. În orice caz aveți tendința de a atrage persoane cu un comportament extrem într-o anume direcție cu care veți încerca să cooperați. Relațiile libere în acest an sunt nu numai dezordonate dar și nepotrivite de multe ori. Chiar și atunci când doi oameni asemănători sunt împreună, accentul cade pe formarea unei relații unice care într-un anume fel rupe tiparele relaționale din trecut. Momentele cele mai importante ale anului şi care marcheză începuturile unor etape în zona relaţiilor sentimentale sunt 26 mai, 6 iunie şi 4 decembrie.

Horoscop 2021 Leu Serviciu

Horoscop Leu 2021 Serviciu, Carieră

Pentru unii dintre cei marcaţi de zodia Leului acest an va fi deosebit de important în ceea ce priveşte cariera şi va marca o schimbare majoră. În ultimii ani v-aţi gândit destul de mult la direcţia pe care o urmaţi din punct de vedere profesional sau cel puţin la poziţia voastră, la funcţie. Acest an indică fie posibilitatea de a încheia un contract şi a face o schimbare de direcţie sau oportunitatea de avansare, dar cu asumarea de responsabilităţi noi şi care cel puţin o perioadă vor fi percepute ca fiind apăsătoare sau deranjante în sensul în care vă ocupă foarte mult timp. Dacă nu vă aflaţi în aceste ipostaze, atunci relaţia voastră cu superiorii poate fi destul de dificilă sau direcţia firmei, a companiei sau instituţiei în care munciţi este instabilă. Poate fi vorba de dificultăţi contractuale, de schimbare de management sau de reorganizare. Oricare ar fi situaţia, veţi fi afectaţi in mod direct şi este necesar să vă adaptaţi noilor circumstanţe. În ceea ce priveşte relaţia cu superiorii, nu este o perioadă bună să încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Pentru cei care au firme, rămâneţi deschişi pentru noi oportunităţi, veţi termina un contract în acest an sau veţi pierde un partener, însă există şansa, dacă doriţi să beneficiaţi de ea, unui nou contract şi / sau asociat.

În ceea ce priveşte locul de muncă şi activitatea propriu zisă, vor exista şi aici unele modificări ale rutinei zilnice, dar acestea cel mai probabil vor fi menite să vă uşureze activitatea. La finalul lunii februarie, ambiţia voastră este la cote ridicate şi puteţi câştiga o competiţie, încheia o activitate într-un timp extrem de scurt sau reuşiţi să rezolvaţi o problemă care a fost extrem de dificilă pentru alţii. Începutul lunii iunie poate să vă aducă unele dificultăţi, evitaţi conflictele cu colegii deoarece acestea se pot agrava. Exista anumite sarcini nerezolvate care vă presează. De asemenea, s-ar putea să aflaţi unele lucruri deranjante însă nu este indicat să vă expuneţi părerile. Situaţia nu vă avantajează. La începutul lunii septembrie, aptitudinile voastre personale vă pot aduce o creştere salarială. În a doua jumătate a lunii octombrie veţi întâmpina unele provocări, sunteţi mai sensibili şi s-ar putea să reacţionaţi într-o manieră nepotrivită. Nu este exclus să vă certaţi cu un coleg. Vă lipseşte tactul în exprimare şi sunteţi destul de agresivi. Nu este exclusă o competiţie dar aveţi grijă la imprudenţe. Mediul de muncă este mai agitat, există numeroase discuţii, mailuri sau telefoane. Începutul lunii decembrie vă găseşte focalizaţi, ambiţioşi si capbili de eforturi susţinute pentru a vă îndeplini sarcinile.

Pentru cei care îşi caută un loc de muncă cele mai favorabile momente sunt în a doua jumătate a lunii martie, pot apărea oportunităţi prin cunoştinţe, prieteni sau datorate unor activităţi anterioare, în special prin mediul online; la sfârşitul lunii septembrie s-ar putea să fiţi chemat la un interviu, iar modalitatea voastră de exprimare şi persuasiunea sunt apreciate iar la sfârşitul anului mai ales pentru cei care desfăşoară activităţi artistice, din pasiune, sau care presupun valorificarea unui talent. Evitaţi să forţaţi lucrurile la începutul lunii iulie. Dacă veţi semna un contract în acest an, asiguraţi-vă ca este într-adevăr ceea ce vă doriţi şi că puteţi face faţă responsabilităţilor. De asemenea, Venus este retrogradă din 20 decembrie şi va marca zona care ţine de carieră. Pentru mai multe detalii vă recomandăm să citiţi raportul Venus în mişcare retrogradă disponibil gratuit, pe site.

Horoscop 2021 Leu Sanatate

Horoscop Leu 2021 Sănătate

Dacă în acest an aveţi de gând sau există necesitatea de a efectua controale medicale, cereţi şi o a doua opinie. Unele din problemele medicale care pot apărea sunt spontane şi dificil de identificat. Datele cele mai sensibile în acest sens sunt 17 februarie, 14 iunie şi 24 decembrie. În jurul acestor momente există riscul de a vi se pune un diagnostic eronat sau de a fi nevoie să repetaţi unele analize din diverse motive. Aveţi grija la probleme care ţin de alimentaţie, mai ales la intoxicaţii alimentare. Dacă apar în acest an alergii, ele sunt trecătoare. Pot exista o serie de dezechilibre de natură hormonală.  Nu faceţi excese în ceea ce priveşte activitatea fizică.

Leave a Comment