Horoscop Sagetator 2021

Caracteristici generale ale anului

Cu trei eclipse care marchează zodia Săgetătorului, acesta este un an deosebit de important la nivel personal. Eclipsele indică o serie de schimbări şi noi încputuri. Când sunt poziţionate astfel se referă la acţiunile personale, la modul în care relaţionaţi, voi versus celalţi, relaţii de parteneriat, cooperare, popularitate, conflicte. Prima eclipsă, în 26 mai, este o eclipsă de Lună cu Soarele în Gemeni şi Luna în Săgetător şi indică nevoia de a renunţa la ceea ce este confortabil şi cunoscut pentru a putea face faţă unei sitauţii legate de un partener, contract sau pur şi simplu în relaţiile cu alţii. Evenimente din trecut, nevoia de a vă simţi în singuranţă, de a păstra anumite lucruri, s-ar putea să vă pună într-un conflict acum. Este nevoie să renunţaţi la ceea ce nu mai este de folos, să vă învingeţi temerile şi să acţionaţi, indiferent de situaţia cu care vă confruntaţi. Vă avantajează o gândire practică şi planurile pe termen lung. La un nivel mai concret, poate fi vorba de semnarea unui contract care presupune găsirea unui compromis. Nu vă agăţaţi de trecut. Cea de-a doua eclipsă, din 10 iunie, este o eclipsă de Soare în Gemeni şi aduce în prim plan probleme legate de contracte, înţelegeri, parteneriate şi uneori, carieră. Sunt comune revizuirile, punctle voastre de vedere sunt provocate şi supuse unor teste de conjucturile existente acum. S-ar putea să fie nevoie să vă revizuiţi atitudini, idei de bază. Tensiunile sunt comune deoarece lucruri care au fost considerate o garanţie, o stare de fapt, sunt provocate. Atâta timp cât vă susţineţi poziţia cu argumente logice, veţi reuşi să vă impuneţi punctul de vedere. Nu este însă exclus ca această eclipsă să genereze încheierea unui contract. Ultima eclipsă are loc în 4 decembrie, şi este o eclipsă de Soare în Săgetător. S-ar putea să aveţi senzaţia că vă simţiţi epuizaţi pe măsură ce conşientizaţi că o anumită fază a experientei voastre se încheie. Există o claritate asupra unor evenimente care vă determind să vă schimbaţi total atitudinea şi să trageţi anumite concluzii legate de viaţa voastră şi în multe cazuri va fi vorba de renunţări. Pentru cei mai tineri poate fi vorba de o ciză de identitate, iar pentru cei mai în vârstă de o lipsă de vitalitate. În ambele cazuri este vorba de un proces de eliberare din anumite situaţii care nu vi se mai potrivesc.

Tot anul, cu excepţia perioadei 14 mai – 28 iulie, va fi destul de agitat. Vă este dificil să vă focalizaţi şi aveţi tendinţa de a face mai multe lucruri deodată fără a le finaliza. Dacă nu veţi selecta ceea ce este important pentru voi şi nu vă veţi concentra energiile într-o singură direcţie riscaţi să vă epuizaţi şi să nu vă puteţi odihni. Chiar şi atunci când veţi face acest lucru, ceilalţi vor interveni şi vor exista o multitudine de întreruperi: numărul de telefoane şi emailuri este mult mai mare, de asemenea cantitatea de informaţii cu care vă confruntaţi în activitatea zilnică este crescută sau este nevoie să faceţi mai multe călătorii. Din această cauză este extrem de important să respectaţi un program şi să vă prioritizaţi activităţile. O utilizare pozitivă a acestor aspecte o reprezintă studiile de scurtă durată: cursuri, conferinţe etc.

Între 14 mai şi 28 iulie, veţi simţi primele influenţe ale unui aspect care se va materializa pe tot parursul anului următor. Jupiter indică o nevoie crescută de pace şi securitate acasă. Din diverse motive va deveni important pentru voi să vă simţiţi în siguranţă, să aveţi un sentiment de apartenenţă. De asemenea, s-ar putea să vă doriţi să faceţi unele amenajări ale locuinţei. În unele cazuri proiectele s-ar putea să depăşească bugetul de care disouneţi acum, aşa că ar fi mai bine să nu exageraţi. S-ar putea să se pună problema de a avea grijă de o rudă sau ca numărul membrilor din familie/locuinţă să crească. Pentru unele persoane acest aspect indică dorinţa de a achiziţiona o locuinţă sau de a se muta într-un spaţiu mai mare. La nivel emoţional s-ar putea ca reacţiile să fie mai intense sau uneori exagerate (mai ales când Luna din astrograma natală este şi ea afectată, detalii puteţi citi în Horoscopul zilnic sau Horoscopul saptămânal, disponibile gratuit, pe site). Luaţi în considerare acest lucru şi încercaţi să vă mentineţi obiectivitatea.

În continuare vom menţiona câteva din cele mai importante momente ale anului. La începutul anului, în luna ianuarie, s-ar putea să vă simţiţi mai neliniştiţi, să vă doriţi mai multă libertate sau să aveţi senzaţia că sunteţi constrânşi de anumite situaţii. Acest lucru poate predispune spre ieşiri impulsive şi vă puteţi provoca singuri daune. Luna aprilie vă va aduce un aflux de energie şi spirit întreprinzător care se va manifesta în special în relaţiile cu ceilalţi. Aveţi mai multă iniţiativă şi îi atrageţi pe alţii de partea voastră cu multă uşurinţă. Ştiţi ce să spuneţi şi când să spuneţi pentru a nu fi refuzaţi. Sfârşitul lunii iulie însă, vă poate aduce o serie de provocări fie legate de modul în care sunt percepute ideile voastre sau aveţi de-a face cu situaţii care vă contestă principiile şi modul de gândire. Evitaţi conflictele deoarece persoanele cu care vă confruntaţi nu au deschiderea necesară pentru a accepta şi alte opinii. De asemenea, este indicat ca în această perioadă, cei care conduc să aiba grijă în trafic, cei care semnează contracte să nu dea dovadă de încredere în absenţa unor informaţii reale şi verificate, iar cei care se ocupă de aspecte legale să ia în considerare faptul că pot primi extrem de multe detalii pentru a li se distrage atenţia de la elementele importante. Există o doză de ipocrizie în comunicare. Sfârşitul lunii octombrie este favorabil pentru a vă pune în aplicare unele din planurile voastre, vă simţiţi mai optimişti iar încrederea în viitor este crescută. Aveţi şi un grad mai mare de libertate, vă bucuraţi de susţinerea prietenilor. Pentru cei care desfăşoară o activitate bazată pe o clientelă, aceasta este o perioadă bună pentru promovare. De asemenea, puteţi pune bazele unei investiţii comune alături de un partener.

Între 15 mai şi 13 septembrie, Jupiter, guvernatorul Săgetătorului, este retorgrad. Pentru mai multe detalii vă recomandăm să citţi raportul Jupiter retrograd disponibil gratuit pe site.

Horoscop 2021 Sagetator Bani

Horoscop Sagetator 2021 Bani, Situaţia financiară

În această perioadă banii vor reprezenta pentru voi modalitatea de vă pune în aplicare planurile şi de a vă realiza scopurile. Pot exista situaţii imprevizibile în zona financiară – atât pozitive (câştiguri neaşteptate) cât şi negative (pierderi, cheltuieli neprevăzute). Atitudinea voastră faţă de bani se poate schimba total pe parcursul anului. Acesta este un an bun pentru a vă valorifica parteneriatele. Nu vă sunt recomandate speculaţiile. Cele mai instabile momente din acest an sunt 17 februarie, 14 iunie şi 24 decembrie. Aceste date nu definesc momentul exact ci perioade. Va exista în acest an o contradicţie în sectorul financiar între obligaţii, responsabilităţi şi nevoia de libertate, de schimbare. S-ar putea să aveţi momente în care vă simţiţi limitaţi din cauza banilor, nu neapărat a absenţei lor, ci a nevoii de a desfăşura o anumită activitate pentru a vă asigura continuitatea veniturilor. Analizaţi cu atenţie situaţiile cu care vă confruntaţi şi nu laţi decizii impulsive. Încercaţi să înţelegeţi cauza nemulţumirilor voastre. Puteţi alege să faceţi schimbări majore acum, dar aspectele sunt dificile sau puteţi să începeţi să vă gândiţi la acest lucru şi să luaţi deciziile majore în momentul când aspectele vor fi mai favorabile.

Oricare ar fi situaţia, zona financiară este destul de instabilă în acest an. Cele mai importante momente financiare ale anului sunt:

La sfârşitul lunii februarie puteţi beneficia de unele câsitguri în urma unor proiecte sau activităţi la locul de muncă sau ca urmare a reducerii unor cheltuieli administrative. De asemenea, aspectul indică posibile câştiguri dintr-o activitate nouă, în afară de cea desfăşurată până la acel moment. Puteţi obţine suport financiar din partea unor rude. La începutul lunii iunie, partenerul vostru (fie de viaţă sau un partener de afaceri) poate avea unele nevoi financiare care vă afectează bugetul. Poate fi vorba de cheltuieli impulsive sau pierderi. Aveţi grija în relaţia cu bancile, asigurări şi în ceea ce priveşte plata taxelor. Pot exista unele întârzieri care vor fi penalizate. Puteţi încasa o amendă. Nu este o perioadă bună pentru un nou credit deoarece responsabilităţile viitoare vor fi destul de mari. Dacă însă este neapărate nevoie, puteţi să îl obţineţi fără prea mari dificultăţi. Problema în acest moment nu este de a obţine bani de la alţii ci obligaţiile ataşate. La începutul lunii septembrie puteţi obţine câştiguri din următoarele surse, în funcţie de situaţia în care vă aflaţi: activitatea unei firme, promovare în carieră, popularitate, fonduri guvernamentale sau alte colaborări cu instituţii publice, părinţi, proiecte pe termen lung. Aspectul este deosebit de favorabil pentru cei care au făcut demersuri anterioare în aceste direcţii. În jurul datei de 22 octombrie există riscul ca unele din investiţiile comune (ale voastre împreună cu un partener) să vă aducă pierderi. Există o lipsă de onestitate în această zonă. Pe de altă parte, acest aspect poate semnifica şi impulsivitate personală care duce la luare unor decizii financiare nefavorabile.

Horoscop 2021 Sagetator Iubire

Horoscop Sagetator 2021 Iubire, Relaţii

Eclipsele acestui an vor aduce unele modificări în modul în care relaţionaţi cu partenerul de viaţă, în sensul în care dacă există probleme în relaţie acestea vor fi evidenţiate şi există potenţialul soluţionării acelor aspecte care vă nemulţumesc. Saturn din Vărsător susţine relaţia şi favoriezează o abordare realistă şi obiectivă a situaţiilor cu care vă confruntaţi. De asemenea, cu excepţia perioadei 14 mai 2021 – 28 iulie 2021, există o doză de optimism şi încredere care vor permite ca în acest an să rezolvaţi multe din problemele de cuplu. Pentru unii aspectul indică faptul că o etapă mai dificilă din viaţa partenerului s-a încheiat, alţii pot decide că este cazul să se implice mai mult în relaţie şi să îşi asume responsabilităţi, cei care au relaţii superficiale vor trece prin unele momente care îi ajuta să descopere că îşi doresc mai mult şi ce tip de aşteptări au de la această relaţie. Oricare ar fi situaţia în care vă aflaţi, aces an este unul de descoperire, de maturizare şi de responsabilizare la nivel relaţional. În perioada 14 mai 2021 – 28 iulie 2021, atunci când Jupiter se va afla în Peşti, atenţia este orientată spre viaţa de familie. Pentru cei care nu locuiesc împreuna cu partenerul s-ar putea ca acesta să fie momentul în care se ia o astfel de decizie. Jupiter va marca dorinţa de a vă amenaja locuinţa, de a interacţiona mai mult cu membrii familiei, de a avea un sentiment de confort şi siguranţă.

Între 5 martie şi 23 aprilie, va simţiţi energizaţi de partenerul de viaţă şi acesta/aceasta vă poate stimula să faceţi ceva ce nu aţi face sau nu aţi putea face singuri. În cea mai pozitiva manifestare, colaborarea cu partenerul de viaţă va duce spre inţierea sau completarea unui proiect sau a unor activităţi comune. Entuziasmul şi ambiţia partenerului vostru pot să devină forţa de motivaţie primară. Foarte multe vor depinde însă de atitudinea partenerului vostru. Este foarte important să evaluaţi corect situaţiile deoarece acest aspect are şi o latură negativă. Dacă vă aflaţi într-o relaţie care presupune conflicte, acest tranzit duce la amplificarea neînţelegerilor. Se pare că de fiecare dată când veţi incerca să vă exprimaţi sentimentele faţă de această persoană ajungeţi într-o situaţie conflictuală. Aceste neînţelegeri pot fi definite vag sau specifice, dar în general implică un proces zilnic. Conştientizaţi-vă drepturile şi nevoia de exprimare. Acum este timpul să vă ocupaţi de lucrurile nerezolvate chiar dacă sunt într-o stare latentă de mai mulţi ani. Nu vă lăsaţi influenţaţi şi nu fiţi părtinitori. Forţaţi problemele să iasă la suprafaţă pentru a fi discutate şi înţelese din toate punctele de vedere. Atâta timp cât supărările sunt reprimate sau negate problemele nu pot fi rezolvate.

Perioadele în care Mercur este retrograd şi afectează relaţia de cuplu sunt între 28 septembrie – 17 octombrie, 31 ianuarie – 21 februarie şi 30 mai – 22 iunie. Despre aceste momente puteţi citi la în raportul Mercur retrograd disponibil gratuit pe site.

Pentru cei care nu sunt căsătoriţi sau nu se află într-o relaţie pe termen lung, există două posibilităţi în funcţie de maniera în care vă gestionaţi relaţia. Acest an va aduce oportunitatea de a descoperi noi metode de a face lucrurile alături de persoana iubită şi de a muta relaţia la un alt nivel. Dacă veţi alege să nu vă implicaţi pot apărea aspecte indivdualiste şi probleme de cuplu, deorarece fie împreună cu voi sau singur(ă) persoana iubită va avea diverse iniţiative şi îşi va dori să le pună în aplicare.

Dacă nu sunteţi implicaţi într-o relaţie, oportunitaţile de a întâlni pe cineva sunt legate de muncă (7 ianuarie – 4 martie  şi 30 iulie – 14 septembrie), prieteni (15 septembrie – 30 octombrie), studii sau călătorii (12 iunie – 29 iulie) în functie de perioada anului.

Horoscop 2021 Sagetator Serviciu

Horoscop Sagetator 2021 Serviciu, Carieră

Acesta este un dinamic în ceea ce priveşte serviciul şi cariera cu multe schimbări, oportunităţi de a începe noi activităţi dar şi perioade de instabilitate. În ceea ce priveşte zona de muncă, activitatea propriu-zisă, există două situaţii posibile. În primul rând, pentru cei care desfăşoară o activitate uraniană (tehnologică, muncă asociată cu grupuri de oameni, cercetare, inovare) în acest an vor exista anumite provocări care pot fi depăşite doar cu multă răbdare, repetarea unor acţiuni şi persuasiune. Cei a căror activitate nu are legătură cu domeniile menţionate, vor avea parte de întreruperi sau schimbări care le perturbă ritmul de lucru. Poate fi vorba şi de implementarea unor noi proceduri sau de schimbări organizatorice care vă limitează libertatea la locul de muncă. Cei care nu sunt satisfăcuţi de munca pe care o desfăşoară şi ar dori să facă altceva, vor resimţi cel mai puternic acest aspect şi acest lucru vă poate afecta starea mentala. Am menţionat anterior că din punct de vedere al unei schimbări aceasta este posibilă dar va veni cu dificultăţile asociate unui nou loc de muncă – adaptare, învăţare. Momentele în care veţi resimţi cel mai puternic aceste aspecte sunt în jurul datelor de 17 februarie, 14 iunie şi 24 decembrie.

Între 7 ianuarie şi 4 martie, abordarea voastră în ceea ce priveşte munca este destul de individualistă, ceea ce nu se reflectă însă şi în gradul de independenţă. Veţi încerca să vă automotivaţi, veţi fi competitivi şi vă ambiţionaţi singuri. Aveţi grijă să nu generaţi conflicte cu colegii. Există posibilitatea de a începe o activitate nouă sau de a primi o propunere la care nu vă aşteptaţi. Alte momente importante legate de serviciu sunt în jurul datei de 12 mai când s-ar putea să obţineţi nişte fonduri pentru un proiect sau aveţi acces la anumite resurse care vă uşurează munca. Nu sunt excluse nici controalele sau verificările, dar acestea au un rezultat favorabil. În jurul datei de 4 iulie aveţi grijă, sunt posibile mai multe situaţii, unele legate de aspectele legale sau puteţi intra într-o dispută cu o persoană a cărei părere în general o apreciaţi, poate fi vorba de o călătorie sau relaţii cu persoane din străinătate care vă indispun. Un aspect pozitiv are loc în jurul datei de 22 august când o anumită iniţiativă vă poate ajuta pentru a  promova sau sunteţi remarcaţi de superiori. După jumătatea lunii noiembrie, nu este indicat să luaţi decizii majore legate de muncă, nu încercaţi să ieşiţi în evidenţă, mai ales că din 20 decembrie şi Venus este retrogradă, iar despre cum vă afectează aceasta zona de serviciu vă recomandăm să citiţi în raportul Venus retrogradă, disponibil gratuit pe site.

În ceea ce priveşte cariera, unul din aspectele importante care se formează este în perioada 14 mai – 28 iulie. Acest aspect va fi valabil pe tot parcursul anului următor, iar acum veţi avea primele semnale în acest sens. În perioada marcată de această influenţă este important să vă stabiliţi un echilibru între viaţa personală şi carieră. Unii vor fi preocupaţi de viaţa de familie sau de achiziţia unei locuinţe şi vor avea tendinţa de a neglija aspectele care ţin de viaţa profesională, însă acest lucru poate avea consencinţe. Alţii vor avea o atitudine plină de încredere în ceea ce priveşte parcursul profesional şi s-ar putea să îşi asume mai multe decât pot realiza sau să intre în conflicte cu superiorii. Încercaţi să menţineţi o perspectivă realistă asupra situaţiilor cu care vă confruntaţi şi evitaţi să vă impuneţi părerile. O propunere care apare acum în direcţia carierei nu are un fundament real sau este exagerată. Dacă veţi reuşi să nu exageraţi şi să verificaţi veridicitatea situaţiilor cu care vă confruntaţi, încrederea pe care o aveţi în această perioadă vă poate oferi avântul pentru a înainta în zona carierei.

Mercur este retrograd între  31 ianuarie – 21 februarie, 30 mai – 22 iunie Mercur şi 28 septembrie – 17 octombrie şi afectează zona care ţine de carieră. Pentru mai multe detalii vă recomandăm să citiţi raportul Mercur retrograd disponibil gratuit pe site.

Horoscop 2021 Sagetator Sanatate

Horoscop Sagetator 2021 Sănătate

Din punct de vedere medical, traversaţi o peroadă în care este indicat să nu faceţi excese şi să aveţi grijă să vă mineralizaţi. Uranus în Taur (se va afla în această poziţie până în 2025) are tendinţa să genereze afecţiuni acute care de multe ori debutează brusc şi trec la fel. Totuşi, în acest an, pătratele pe care le face cu Saturn necesită mai multă atenţie. Aspectul poate indica dezechilibre (de multe ori de natură hormonală), carenţe sau epuizare. Perioadele în care trebuie să fiţi mai precauţi sunt 7 ianuarie – 4 martie şi 31 octombrie – 13 decembrie.

Leave a Comment