Horoscop Scorpion 2021

Caracteristici generale ale anului

În acest an veţi fi mai activi, sociabili, ambiţioşi, orientaţi spre carieră, cooperarea cu alţii. Scopurile voastre vor fi destul de ample, iar imaginea socială va fi mai importantă decât în mod obişnuit. Trebuie însă să ţineţi cont de faptul că veţi avea nevoie de multă răbdare şi persuasiune pentru a obţine ceea ce vă doriţi, iar relaţiile cu alţii vor fi destul de instabile.

Un alt aspect semnificativ indică faptul că în acest an relaţiile cu ceilalţi vor fi supuse unor teste. Cerinţele muncii voastre sau ale vieţii voastre personale vă vor obliga să reevaluaţi care relaţii din viaţa voastră merită să fie menţinute şi la care ar trebui să renunţaţi. Dacă nu faceți față acestei provocări în mod conștient, presiunea evenimentelor vă va forța să faceți acest lucru, deoarece persoane care au fost alături de dumneavoastră pentru perioade lungi de timp vor pleca împotriva dorinței voastre. De multe ori există o tendință puternică de a construi un zid între voi și ceilalți, chiar fără a ne da seama. Singurul mod în care veţi conştientiza acest lucru este atunci când dintr-o dată vă veţi simți singuri și veţi avea senzaţia că nu mai sunteţi conectat cu restul lumii. S-ar putea să simțiți că nu aveți sprijin din partea celorlalți, chiar și a celor dragi pe care v-ați bazat în trecut pentru sprijin. Acest lucru poate reprezenta o stare temporară sau poate fi o dispoziție trecătoare. Sau, dimpotrivă, poate reprezenta o rupere serioasă a relațiilor dvs. din cauza stabilirii unor priorități greșite în trecut sau din cauza asocierii cu persoane nepotrivite pentru voi în termenii obiectivelor și nevoilor voastre personale. În cazul priorităților greșite, poate că ați acordat prea multă atenție scopurilor personale de avansare şi aţi neglijat aspectele relaţionale. Sau poate în trecut, teama de propriile inadecvențe sau teama de a nu fi suficient de apreciat v-au făcut să vă retrageţi. Acum apar consecințele acestor probleme şi acest lucru vă face să vă simţiţi singuri. În al doilea caz, problema este că în ceea ce privește direcția voastră în viață, oamenii cu care v-aţi asociat vă distrag sau se opun scopurilor şi intereselor voastre. În acest caz, oricât de mult le-ați datora, se vor formă ziduri între ei şi voi și va fi necesar să începeți o nouă viață fără ei. Sub influenţa acestui tranzit câteva relaţii seminificative se vor încheia inevitabil. Dar dacă scopurile voastre vă sunt clare şi ştiţi ce vă doriţi, acest lucru nu va fi un dezavantaj. Orice remușcări aveţi vor fi înlocuite repede de un nou sentiment de libertate, deoarece nu mai pierdeţi energie în încercarea de a menține relații care nu vi se potrivesc.

În perioada 14 mai – 28 iulie veţi simţi o nouă influenţă, care va fi activă pe tot parcursul anului următor şi care indică dorinţa de vă extind orizonturile. În această perioadă veţi fi mai optimist şi puteţi beneficia de susţinerea şi ajutorul unei persoane pe care o întâlniţi. Nivelul vostru de toleranţă va fi mai crescut şi vă doriţi să faceţi mult mai multe lucruri. Simţiţi nevoia de a vă ridica deasupra banalităţii, de a învăţa şi de a vă dezvolta.

La un nivel mai concret, în acest an veţi face unele reparaţii, renovări sau extinderi ale locuinţei, vă veţi gândi să vă mutaţi, unii vor face şi anumite demersuri în acest sens. De asemenea, există posibilitatea ca o rudă să locuiască pentru o perioadă mai lungă cu voi. Viaţa de acasă poat fi destul de agitată pe parcursul anului. În ceea ce priveşte cele mai importante momente ale anului, sfârşitul lunii februarie poate aduce semnarea unui contract, o asociere, un parteneriat care vă permit o mai mare libertate de mişcare sau pur şi simplu colaborarea cu alţii vă avantajează. La începutul lunii iunie pot exista unele probleme legale sau asociate de călătorii în străinătate sau persoane străine. Atenţie în trafic. De asemenea, evitaţi să vă implicaţi în conflicte ideologice sau religioase. Orice tip de conflict poate escalada. Începutul lunii septembrie este extrem de favorabil pentru a vă pune în aplicare unele din planurile pe care vi le-aţi facut pentru acest an. Beneficiaţi de susţinerea unui prieten sau a unui grup de oameni (asociaţii de diverse tipuri, colectivul de la muncă etc.). La sfârşitul lunii octombrie trebuie să fiţi atenţi la modul în care vă exprimaţi opiniile, exista riscul de a fi înţeleşi greşit şi ca acest fapt să aibă consecinţe negative asupra voastră. Cel mai indicat ar fi să nu încercaţi să ieşiţi în evidenţă, să evitaţi competiţiile, să nu răspundeţi atunci când sunteţi provocat. Veţi fi expuşi unor situaţii în cadrul cărora nu cunoaşteţi toate detaliile şi riscaţi să comiteţi gafe. Încercaţi să amânaţi deciziile importante deoarece la începutul lunii decembrie veţi avea un aspect deosebit de avantajos din acest punct de vedere. Ceea ce începeţi acum are şanse mari de reuşită, de asemenea puterea voastră de convingere este extrem de mare, vedeţi lucrurile dincolo de suprafaţă şi înţelegeţi şi ceea ce alţii omit să vă comunice.

În acest an, la data de 19 noiembrie, va avea loc o Eclipsă de Soare în Scorpion cu câteva influenţe majore. O situaţie legată de relaţiile voastre sau de familie / casă care a fost exgerată, supraestimată sau tratată cu prea mult optimism, vă provocă acum să vă repoziţionaţi. Dacă este vorba de o relaţie, o persoană pe care aţi crezut că vă puteţi baza sau în care aţi avut încredere şi care nu vă susţine, va fi necesar să remediaţi lucrurile singuri. În ceea ce priveşte familia, s-ar putea ca aşteptările celorlalţi de la voi să nu corespundă cu ceea ce puteţi oferi în acest moment. Nu subestimaţi problemele legate de spaţiul locativ. Dacă este nevoie de reparaţii acestea trebuie făcute acum. Indiferent de care este situaţia cu care aveţi de-a face, această eclipsă poate să aducă la suprafaţă nişte realităţi, să actualizeze nişte ipostaze şi din această perspectivă poate să schimbe întrucâtva echilibrul vostru relaţional. La finalul acestei influenţe  veţi învăţa să vă apreciaţi mai bine posibilităţile, capacitatea de acţiune şi  relaţiile cu ceilalţi.

Horoscop 2021 Scorpion Bani

Horoscop Scorpion 2021 Bani, Situaţia financiară

Acesta este un an cu multe evenimente financiare pentru voi. Vor avea loc trei eclipse pe axa Săgetător – Gemeni, care pentru voi reprezintă zona financiară. Acestea marcheză o serie de evenimente legate de câştigurile voastre personale, de relaţia cu băncile, de împrumuturi şi datorii şi nu în ultimul rând, de banii unui partener, taxe şi impozite. Prima eclipsă, în data de 26 mai, este o Eclipsă de Lună şi poate genera unele probleme financiare, fie nu veţi primi banii care vi s-au promis, fie sumele nu sunt pe măsura aşteptărilor. De asemenea, există posibilitatea de a avea unele cheltuileli legate de copii (pentru aceia dintre voi care au) sau anumite indulgenţe, hobby-uri, speculaţii. Investiţiile nu sunt în avantajul vostru acum. În anumite situaţii, aspectul indică faptul că partenerul vostru poate trece prin dificultăţi financiare, încurcături sau are de suportat pierderi sau daune. Dacă vă aflaţi în situaţia de a obţine o moştenire, vor exista unele probleme cu actele şi diverse cheltuieli. Lucruri de care nu eraţi conştienţi sunt scoase la lumină şi constataţi că situaţiile nu erau aşa cum v-aţi aşteptat. Atenţie la riscul de a fi înşelat. A doua eclipsă este o Eclipsă de Soare în data de 10 iunie şi indică conştienizarea nevoii de a vă schimba unele atitudini legate de aspectele financiare, mai ales în urma evenimentelor descrise anterior. Un nivel ridicat de confuzie şi nesiguranţă în zona financiară legată de ceilalţi (nu ne referim la salariu ci la banii unui partener, bani obţinuţi în urma unor contracte, dobânzi, chirii, etc.) vă determină să vă doriţi mai multă stabilitate şi investiţii mai sigure. Aveţi capacitatea de a vă adapta şi de a face schimbările necesare. Suportul vine din partea familiei, iar aspectele favorabile sunt legate de imobiliare, terenuri. Dacă nu ştiţi ce anume să faceţi, gândiţi-vă la situaţii similare din trecut deoarece acestea vă vor oferi răspunsuri. Ultima eclipsă a acestui an este o Eclipsă de Soare în Săgetător, de data aceasta aspectele fiind pe zona câştigurilor personale – salariu. Eclipsa are loc în data de 4 decembrie şi indică decizia de a vă reorganiza situaţia financiară. Aveţi însă grijă, evitaţi speculaţiile şi investiţiile.

Între 15 mai şi 13 septembrie, Jupiter, guvernatorul banilor pentru cei marcaţi de zodia Scorpionului, este retrograd. Vă recomandăm să citiţi raportul Jupiter retrograd disponibil gratuit pe site pentru mai multe detalii legate de acest aspect. Alte retrogradări în sectorul financiar sunt: între 31 ianuarie şi 21 februarie, între 30 mai şi 22 iunie şi între 28 septembrie şi 17 octombrie. Pentru detalii vă recomandăm raportul Mercur retrograd. În principal, perioadele de retrogradare în sectorul financiar indică întârzieri, blocaje, acţiuni repetate, recuperări sau corecturi. Fiecare are însă particularităţile sale, descrise în rapoartele menţionate.

Un aspect favorabil are loc în data de 17 aprilie când puteţi încasa o sumă de bani în afara salariului sau puteţi obţine reducerea, anularea unor taxe. De asemenea, există posibilitatea ca partenerul vostru să obţină o promovare asociată cu creşterea veniturilor.

Horoscop 2021 Scorpion Iubire

Horoscop Scorpion 2021 Iubire, Relaţii

În ceea ce priveşte relaţia de căsătorie, între 7 ianuarie şi 4 martie, tranzitul lui Marte în Taur aduce un aflux de energie în această zonă care poate funcţiona în două modalităţi. Dacă este folosit în mod pozitiv, aspectul indică cooperarea intimă a două persoane într-un parteneriat. Se referă la activităţi desfăşurate în comun, la iniţiative fie ale voastre sau ale soţului / soţiei pe care le încurajaţi reciproc şi la intensificarea relaţiei. În caz contrar, această energie poate duce la conflicte şi compromisul este destul de dificil de obţinut. Chiar şi în această situaţie, există şi un efect pozitiv, dacă există prea mult compromis în relaţie iar nemulţumirile şi frustrările se acumulează acestea pot eroda relaţia în timp. Acum aceste aspecte sunt evidenţiate şi trebuie discutate deschis. De asemenea, daca relaţia a fost o perioadă îndelungată mai liniştită, sau dacă v-aţi distanţat, acum se va anima şi interacţiunile între voi vor fi mai numeroase. Evitaţi însă conflictele inutile. O perioadă mai dificilă este în jurul datei de 17 ianuarie, când Jupiter se va afla în pătrat cu Uranus din casa căsătoriei indicând nerăbdare, agitaţie şi în unele cazuri o înţelegere eronată a noţiunii de libertate. Uranus se află în acest sector al astrogramei voastre de câţiva ani şi va mai rămâne acolo o lungă perioadă de timp. Acesta şi-a lăsat deja amprenta asupra relaţiei voastre de căsnicie, schimbând modul în care relaţionaţi. Unul dintre voi şi-a dorit sau îşi doreşte mai multă libertate sau din diverse motive au existat unele întreruperi în relaţie (călătorii, muncă etc.) Toate acestea au dus la o scădere a intimităţii în relaţie. Aspectul cu Jupiter poate potenţa această situaţie dacă sunteţi excesivi sau, dimpotrivă, dacă alegeţi să discutaţi problemele, poate duce la o înţelegere a situaţiei şi privită ca o provocare poate fi depăşită. Depinde de voi cum veţi alege să gestionaţi această influenţă. Este un an dificil din acest punct de vedere, este o permanentă constradicţie între vechi şi nou, între dorinţa de a menţine lucrurile aşa cum erau si necesitatea de a schimba ceva. Dacă veţi accepta provocările aduse de Uranus, relaţia voastră se poate transforma într-o manieră cu totul nouă în urma căreia vă veţi simţi mult mai susţinuţi atât voi cât şi partenerul de viaţă. În caz contrar tensiunea va fi extrem de mare iar evoluţia depinde de aspectele din astrograma natală.

Pentru cei care nu sunt căsătoriţi, întrarea lui Jupiter în Peşti între 14 mai şi 28 iulie indică începtul unei perioade care se va desfăşura pe tot parcursul anului următor şi în care relaţiile sentimentale vor trece printr-o perioadă de revigorare. De asemenea, acest aspect indică posibilitatea unei noi relaţii sentimentale pentru cei singuri. S-ar putea să întâlniţi persoane total diferite de voi ca şi concepţii despre viaţă sau poate fi vorba de persoane din alte ţări sau care aparţin unei culturi diferite. Acest aspect indică posibilitatea de creşte, de a vă dezvolta şi de a vă lărgi orizonturile prin intermediul relaţiilor sentimentale. În cadrul celor deja existente, obţineţi lucrurile mult mai uşor de la persoana iubită, dacă au existat neînţlegeri acestea tind să se rezolve şi beneficiaţi de susţinere. Aveţi grija însă ca entuziasmul pe care îl simţiţi în aceasta perioadă să nu devină epuizant pentru cei din jur. Printre cele mai importante momente ale anului, la mijlocul lunii februarie, cei care se află într-o relaţie de mai multă vreme s-ar putea să îşi dorească să treacă la nivelul următor (fie a vă muta împreună, a vă logodi etc.) iar cei care sunt singuri pot întâlni pe cineva care are potenţialul de a deveni extrem de important / importantă în viaţa lor. La începutul lunii aprilie, relaţiile devin mai intense din punct de vedere fizic. Nu sunt excluse unele tensiuni care au la bază gelozie sau tendinţe de dominare, de control, de a stabili cine este cel care dă tonul în relaţie. Nu lăsaţi situaţiile să escaladeze. Sfârşitul lunii mai şi începutul lunii iunie restabilesc armonia, poate fi vorba chiar de o vacanţă alături de persoana iubită. Pentru cei singuri indică o nouă oportunitate de a întâlni pe cineva. La începutul lunii septembrie, pot exista din nou unele conflicte, de data aceasta legate de opinii divergente, de acele lucruri care vă fac diferiţi. Situaţiile de acest gen sunt comune, mai ales atunci când două persoane nu se cunosc sufieicient şi se adaptează convienţuirii. Se poate pune problema limitelor şi libertăţii în relaţie. Sfârşitul lunii noimebrie indică o perioadă de iniţiative şi activităţi alături de persoana iubită.

Pentru cei care au copii, în acest an ei vor fi mai independenţi, mai exuberanţi şi mai dificil de controlat. Dar este un an de creştere şi dezvoltare pentru ei, aspecte care se vor continua şi intensifica în anul următor şi este indicat să le oferiţi oportunităţi în acest sens. Găsiţi-le ocupaţii constructive pentru a le canaliza entuziasmul. Pentru cei care îşi doresc copii, începe o perioadă favorabilă în acest sens.

Horoscop 2021 Scorpion Serviciu

Horoscop Scorpion 2021 Serviciu, Carieră

La locul de muncă activitatea este mult mai dinamică, iar accentul se pune pe cooperare. Succesul în acest an depinde de capacitatea voastră de a negocia, colabora, relaţiona. De asemenea, oportunităţile de vă găsi un loc de muncă – pentru cei care îşi doresc acest lucru – parvin prin alţii. Până la începutul lunii martie, activitatea de la muncă stă sub semnul cooperării, al parteneriatelor, al competiţiei. Este o perioadă bună pentru a semna contracte şi pentru vă găsi cu coleg / colegă cu care să colaboraţi. Pentru cei care deţin firme aceasta este o perioadă în care puteti iniţia campanii care să vă crească popularitatea. Din martie până la jumătatea lunii aprilie, este o perioadă mai provocatoare şi va fi nevoie să faceţi unele transformări legate de activitatea voastră. Resursele sunt limitate şi s-ar putea să fie nevoie să concuraţi cu alţii pentru a le obţine. Atenţie, în această perioadă sunt comune controlalele şi verificările. Următoarea perioadă mai intensă este între 12 iunie – 29 iulie când anumite proiecte ajung în atenţia superiorilor şi se discută o posibilă promovare. Aveţi grijă să nu fiţi individualişti sau să intraţi în conflicte cu aceştia chiar dacă aveţi senzaţia că meritaţi mai mult decât ceea ce vi se oferă. Dacă reuşiţi să renunţaţi la ego şi să daţi dovadă de spirit întreprinzător, situaţiile din acest moment vor contribui la avansarea profesională. O perioadă mai dificilă este între 15 septembrie – 30 octombrie când nu este indicat să vă expuneţi, există riscul de calomnii din partea altora, sau de a face greşeli. Imaginea voastră nu este percepută intr-un mod pozitiv. Dacă doriţi să valorificaţi aceste momente într-un sens pozitiv, încercaţi să vă ocupaţi de ceea ce aţi amânat, să faceţi corecturi, să munciţi singuri şi evitaţi colaborarea cu alţii.

În zona de carieră aspectele sunt destul de provocatoare pentru cei care îşi doresc o avansare bruscă şi de consolidare pentru cei care depun eforuri susţinute în acest sens. Este un an în care aveţi nevoie de răbdare, de rezistenţă şi de capacitatea de a nu ceda în faţa obstacolelor pe care le întâlniţi. Dacă veţi fi capabili de acest lucru, rezultatele se vor simţi parţial în anul următor şi se vor materializa ulterior. Acest lucru se referă la avansarea profesională şi la menţinerea aceleiaşi direcţii în carieră. Unii îşi vor dori să îşi schimbe caiera şi vor avea senzaţia că pot face mai multe în alt domeniu şi vor fi mai apreciaţi. Aveţi grijă însă, există o tendinţă în acest an de a vă supraevalua şi de a vă asuma mai multe decât puteţi face. Chiar dacă luaţi o astfel de decizie, rezultate favorabile nu vor exista mai devreme de 2 ani deoarece vă veţi confrunta cu dificultăţile pe care le presupune începutul şi pregătirea pentru un alt domeniu. Puteţi privi această perioadă ca fiind una de pregătire. Capacitatea voastră de a asimila informaţii noi, de a munci şi de a vă face conexiuni este ridicată. Totuşi, dacă încercaţi să vă impuneţi mai mult decât este cazul, percepţia pe care o au ceilalţi nu este una favorabilă. O altă situaţie posibilă pentru unii dintre cei marcaţi de semnul Scorpionului este o tendinţă de a neglija aspectele care ţin de carieră din cauza unor situaţii legate de casă, familie sau stări emoţionale. În acest caz, chiar dacă veţi primi asigurări că nu trebuie să vă îngrijoraţi din partea superiorilor, fiţi precauţi, există riscul ca acestea să nu aiba un fundament real. Nu vă mulţumiţi cu ceea ce vi se spune sau cu ceea ce “simţiţi”. Lucrurile sunt mai complexe şi poziţia voastră nu este una sigură dacă vă neglijaţi sarcinile şi atribuţiile, iar în cazul unor evenimente nefavorabile, perioada la care veţi putea reveni la situaţia actuală este cea menţionată anterior.

Horoscop 2021 Scorpion Sanatate

Horoscop Scorpion 2021 Sănătate

Din punct de vedere medical, este necesar să acordaţi atenţie unor probleme de sănătate mai vechi. Poate fi vorba de afecţiuni ereditare. De asemenea se pune accentul pe odihna şi un stil de viaţă sănătos. Există o anumită tendinţă de a vă neglija nevoile personale din diverse motive (familie, carieră etc.) Dar acest lucru nu va rămâne fără consecinţe. Între 15 septembrie – 30 octombrie trataţi cu seriozitate toate problemele de sănătate cu care vă confruntaţi. Probleme minore, acute se pot croniciza sau pot declanşa alte afecţiuni dacă sunt ignorate. Venus este retrogradă din 20 decembrie şi în acea perioadă nu este indicat să luaţi decizii majore legate de starea de sănătate.

Leave a Comment